Европейското подразделение на FORD разкри любопитно подробности за хитроумните решения,

...
Европейското подразделение на FORD разкри любопитно подробности за хитроумните решения,
Коментари Харесай

Хитроумните решения при новото поколение на FORD RANGER

Европейското поделение на FORD разкри любопитно детайлности за хитроумните решения, целящи облекчение на всекидневието по време на употребата на новото потомство на емблемата RANGER.

От FORD разясняват, че от ден на ден клиенти в Европа откриват преимуществата, които оферират колите вид пикап и с цел да предложат още по-голяма функционалност на своето ново пазарно предложение- без значение дали то се употребява в ролята му на работна машина или решение за фамилна подвижност, от компанията са го оборудвали с голям брой конструкционни и дизайн решения.

Новата генерация на , поръчки за закупуването на която ще стартират да се одобряват по-късно през тази година, а доставките ще стартират през идната, получава особено завършена спомагателна стъпенка за по-лесен достъп до товарното поделение, а самото то е оборудвано с спомагателна осветителна система.

Новият FORD RANGER разполага и със специфична, комбинираща в себе си разнообразни източници, осветителна система, която може да се ръководи както от бордовата система, по този начин и от приложение за мобилен телефон, и която е в положение да освети както купето и земята към него, по този начин и особено по обособени зони.

Самото товарно поделение е конфигурирано с спомагателни точки за осигурителни колани и въжета, източник на електрическа сила за външни уреди, а при предпочитание, притежателят може самичък да отреже и конфугурира дървени ограничители за спомагателна модулност на свободното пространство, което е над 1200 литра.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР