Европейското подразделение на Ford обяви промени, свързани с изцяло електрическия

...
Европейското подразделение на Ford обяви промени, свързани с изцяло електрическия
Коментари Харесай

Около 80% от собствениците на Ford MUSTANG MACH-E идват от други марки

Европейското поделение на Ford разгласи промени, свързани с напълно електрическия MUSTANG MACH-E, които дават обещание да придадат на покупката му още по-голяма добавена стойност и цялостна задоволеност.

От Ford анонсират, че към този момент всеки нов MUSTANG MACH-E ще бъде оборудван с интелигентният круз надзор (Intelligent Automated Cruise Control 2.0), който е в положение да употребява информация от навигационната система и камерата за предно виждане и автоматизирано да контролира скоростта на придвижване освен въз основата на записаните ограничавания на пътя, само че и въз основата на идни завои, пресечки и кръгови кръстовища.

Други новости при 100% електрическата кола са свързани с версиите на с батериен модул от 91 kWh, които към този момент ще бъдат в положение да теглят товари с тегло от до 1500 кг (1000 до момента), прибавянето на два нови модела алуминиеви джанти, нови екстериорни цветови осъществявания, въвеждането на равнището на осъществяване Premium и при модификацията с две задвижващи колела и други.

От Ford споделят и забавни детайлности по отношение на пазарното показване на MUSTANG MACH-E, а точно това, че към 80% от неговите настоящи притежатели са се доверили на марката за електрификацията на своята нова кола, идвайки от друга.

От началото на тази година, електрическият Mustang може да се похвали и със сериозен превес (8:1) спрямо продажбените резултати на версиите на модела, оборудвани с мотор с вътрешно горене.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР