Европейското подразделение на FORD обяви, че третото участие на легендата

...
Европейското подразделение на FORD обяви, че третото участие на легендата
Коментари Харесай

Рали Сафари 2022: Льоб се завръща с отбора M-SPORT FORD

Европейското поделение на FORD разгласи, че третото присъединяване на легендата Себастиан Льоб с M-SPORT FORD WORLD RALLY TEAM ще се състои по време на емблематичното рали Сафари (Safari Rally Kenya 2022) в края на идващия месец, като водачът още веднъж ще седне зад кормилото на Ford Puma Hybrid Rally1.

Safari Rally Kenya 2022 ще бъде шести кръг от Световния рали шампионат (WRC 2022), а Льоб ще заложи още веднъж на Изабел Галмиче (навигатор), която беше измежду главните фактори за успеха на Себастиан по време на при започване на сезона.

От Ford споделят, че през тази година се означават 20 години от първото и само все още присъединяване на Льоб в Кения, когато той финишира на пета позиция и записа три етапни победи

"Със сигурност беше хубаво да разберем, че сме конкурентни в Португалия с Puma, което беше добре. Добре е да знаем, че Puma е доста бърза и конкурентна на макадам. Кения е нещо доста друго от Португалия, не познавам настоящата версия на ралито, изгледах няколко видеа на стадии, които са доста разнообразни и наподобяват съществени с доста огромни камъни ", споделя Льоб.

"Кения е много невероятна: мисля, че е ралито от ккоето имам най-вече мемоари. Тогава Кения беше доста друга, най-дългият стадий беше 120 километра и всички ние имахме хеликоптер над автомобила си, с цел да оповести на дивите животни, че наближаваме в стадия. Сега е доста друго и е по-скоро като типично WRC рали... ", добавя Себастиан.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР