Европейското подразделение на Ford обяви, че марката стартира продажбите нова специална серия

...
Европейското подразделение на Ford обяви,
че марката стартира продажбите нова
специална серия
Коментари Харесай

Ford лансира C-MAX Sport в Европа

Европейското поделение на Ford разгласи, че марката започва продажбите нова специална серия на модела C-MAX, основинят акцент при която попада върху по-динамичното лъчение и увеличеното и подобрено съоръжение.

От Ford разясняват, че новият C-MAX Sport се отличава с съгласуван цветово екстериор с черни приложения, неповторими за серията 17- и 18-цолови алуминиеви джанти, допълнителните спортни акценти по екстериора и интериора, редица технологични системи за възстановяване на сигурността и комфорта, като паркинг асистент, врата на багажника с дистанционно отваряне с жест с крайник под бронята, инфо-комуникационната и мултимедийна система SYNC 3, спортни седалки с спомагателна странична опора и други.

Ford C-MAX Sport стъпва на пазара с международно признатият и отличен в редица конкурси трицилиндров EcoBoost еднолитров бензинов двигател, който за първи път се предлага в композиция със система за деактивиране на един от цилиндрите за постигането на още по-добра горивна изгодност. Във версията си със 100 конски сили, този агрегат е в положение да предложи изминаването на 100 километра с 5.6 литра гориво, а при модификацията му със 125 конски сили, междинният разход на гориво е 5.7 литра на 100 километра.

C-MAX Sport се предлага също по този начин в модификации с 1.5 литров EcoBoost бензинов мотор със 150 конски сили, в композиция с шестстепенна механична и автоматична предавателна кутия, както и във версия със 180 конски сили и шестстепенна автоматична трансмисия.

Дизеловите версии на автомобила идват с 1.5 литров TDCi елемент с 95 и 120 конски сили, и двулитров TDCi със 150 и 170 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР