Европейското първенство по футбол е празник, който трябва да се

...
Европейското първенство по футбол е празник, който трябва да се
Коментари Харесай

Щуро меню! Indian BAR & BBQ предлага специалитет за всеки отбор на Европейското и футбол и огромни екрани

Европейското състезание по футбол е празник, който би трябвало да се изживее пълноценно. Ако сте във Варна, най-хубавото място за това е – идеалният състезателен бар до стадион „ Спартак “. Там вълнуващите мачове сред великите футболни сили на Стария континент ще бъдат прожектирани на двата най-големи екрана в Морската столица.

Легендарното заведение посреща почитателите с голям екран навън, и втори - с съвсем същия формат, който е на закрито. Това е обаче единствено началото на изненадите в. По време на най-големият футболен празник на годината там ще се разкрие цялото разнообрази е на менюто му и като храна, и като бира, и като по-силни питиета.

За всеки мач от ще предлага кулинарни акценти, свързани с тимовете, които излизат на терена. Така да вземем за пример на мача Белгия – Русия по масите ще тече конкуренция сред белгийските бири и класиката „ водка и сельодка “. Какви ще са изненадите за дуела Шотландия – Чехия? Трябва да дойдете на място, за разберете, само че евентуално най-малко една от тях ще съдържа и уиски.

Без значение до каква степен стигне Италия на Европейското, сигурно ще предлага своите изключителни пици, които са една от непокътнатите му марки. Не бива да се не помни и това, че заведението разполага с 14 крана наливна бира. По време на шампионата ще е отворена и голямата лятна тераса, от която също ще може да се гледат мачовете. Необходимо е единствено да резервирате присъединяване си във футболния празник от групите, та чак до финала. В атмосферата е постоянно съвършена, без значение дали обичаният ви тим печели или губи. 

.
Адресът е: Стадион „ Спартак “
тел. 088 747 8925

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР