Европейският съюз се готви да реагира срещу непропорционалното количество британско

...
Европейският съюз се готви да реагира срещу непропорционалното количество британско
Коментари Харесай

ЕС: Британските филми и телевизионни програми са заплаха за европейското културно многообразие

Европейският съюз се готви да реагира против непропорционалното количество английско телевизионно и кино наличие, показвано в Европа след.

Англия е най-големият европейски продуцент на филми и телевизионни излъчвания, на стойност 1,4 милиарда паунда интернационалните продажби на права, само че нейното вътрешно владичество е разказано като опасност за европейското културно разнообразие в документ на Европейски Съюз, до който са съумели да стигнат кореспонденти от в. „ Гардиан ”.
 Екологичен потенциал утвърди Споразумението за търговия и съдействие с Обединеното кралство Екологичен потенциал утвърди Споразумението за търговия и съдействие с Обединеното кралство
Европейскит парламент гласоподава с огромно болшинство за одобряването на Споразумението, с което се дефинират разпоредбите на бъдещите отношен...

Според, множеството предавани стратегии би трябвало да са европейски по наличие и да съставляват най-малко 30% от заглавията на платформи за видео по поръчка (VOD) като Netflix и Amazon. Франция е определила 60 % квота за европейско наличие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР