Европейският съюз планира да представи препоръка за временна забрана за

...
Европейският съюз планира да представи препоръка за временна забрана за
Коментари Харесай

The Wall Street Journal: ЕС планира ограничения за пристигащи от САЩ

Европейският съюз възнамерява да показа рекомендация за краткотрайна възбрана за пътешестване на американци без особена нужда, оповестява „ The Wall Street Journal “, базирайки се на дипломатически източници.

Според изданието, европейските служители са почнали интензивно разискване на тази самодейност поради увеличените случаи на заразяване с в Съединени американски щати предишния месец. Към момента междинното равнище на заразяване в Съединени американски щати надвишава индикаторите в Евросъюза.
 Спасението от ковид – още няма безспорна панацея Спасението от ковид – още няма безспорна панацея
Появявата на новата болест COVID-19, която заля целия свят през 2020 година, несъмнено ще кандидатства за едно от събитията на XXI век...

Словения, която сега ръководи Съвета на Европейски Съюз, прикани в „ забранителния “ лист да бъдат включени освен Съединени американски щати, само че и пет други страни, откъдето към този момент са позволени незадължителните пътувания, се споделя в материала.

Съединени американски щати са преди всичко в света по брой инфектирани от ковид и по брой смъртни случаи. Според последните данни на университета „ Джонс Хопкинс “, в страната са се заразили повече от 38,7 млн. души, а починалит еса над 637 000.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР