Европейският съюз организира 24-часово парти в метавселена на стойност 407

...
Европейският съюз организира 24-часово парти в метавселена на стойност 407
Коментари Харесай

ЕС хвърли $400 000 в метавселената за 24-часово парти, но само шестима дойдоха

Европейският съюз провежда 24-часово празненство в метавселена на стойност 407 000 $, само че съгласно журналиста Винс Чадуик, който е бил един от участниците, са пристигнали единствено няколко души, разяснява " Бизнес инсайдър ".

Миналата седмица събитието беше оповестено като " плажно празненство ", предлагащо " музика и развлечение ", с цел да се сложи началото на тактиката на Европейски Съюз " Global Gateway ".

Европейски Съюз съобщи пред новинарския уебсайт, че задачата на профила на Общността в метавселена е да увеличи осведомеността измежду хората на възраст 18-35 години , които не са политически ангажирани, а залагат " най-вече на TikTok и Instagram ".

Чадуик споделя в Туитър за прекарването си на празненството, като споделя, че на него са участвали единствено още петима души.

Той разказва като озадачени диалозите с другите гости на празненството.

" Изпълнението е на еднакъв диджей, който върти една и съща музика ", споделя един от потребителите, а  Чадуик се пита дали не е сбъркал датата .

След това останалите гости се отхвърлиха - оставяйки само журналистът на галата едвам по-малко от час след оповестеното начало.
 Фейсбук построява
Фейсбук построява " метавселена ", основава за задачата 10 000 работни места в Европейски Съюз

" Нова фаза на взаимосвързани виртуални прекарвания "

Стратегията " Глобален портал " има за цел да събере 300 милиарда евро вложения до 2027 година, с цел да помогне на света да се възвърне след пандемията, в опит да се опълчи на въздействието на Китай.

След като видял празненството в метавселената, един от дипломатите на Европейски Съюз споделил пред лондонския вестник The Times: " Пекин несъмнено се подмокря от смях . Щеше да е смешно, в случай че това не беше сериозен план и в случай че не бяхме платили за всичко това. "

Европейски Съюз не е дал отговор незабавно на настояването за коментар от " Бизнес инсайдър ".

Метавселената се сблъска с нови рецензии, откакто Марк Зукърбърг разгласи загуби и съкращения в своята компания Meta.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР