Европейският съюз настоява за въвеждането на девети пакет от санкции

...
Европейският съюз настоява за въвеждането на девети пакет от санкции
Коментари Харесай

Ще ударим там, където ще заболи: ЕК подготвя 9-и пакет санкции срещу Русия

Европейският съюз упорства за въвеждането на девети пакет от наказания против Русия в отговор на нашествието й в Украйна, съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

" Работим интензивно, с цел да ударим Русия там, където ще я заболи, с цел да притъпим още повече нейния потенциал да води война против Украйна, и мога да разглася през днешния ден, че работим с цялостна скорост по деветия пакет от наказания ", сподели Фон дер Лайен, която е на посещаване във Финландия.

По думите й " доста скоро ще одобрим световна горна граница на цените на съветския нефт дружно с Г-7 и други огромни сътрудници ". " Няма да се успокоим, до момента в който Украйна не надделее над Путин и неговата противозаконна и варварска война ", предизвести още Фон дер Лайен.

Въведените досега наказания против Москва дават резултат, осовено с настъпването на студените месеци, написа CNN. Според разбор на Службата на шефа на националното разузнаване от предишния месец рестриктивните мерки внезапно са лимитирали опциите на Русия да попълня боеприпасите, които употребява в Украйна.

Какво ще включват новите ограничения против режима на Владимир Путин към този момент няма информация.

На 5 декември в действие влиза възбраната за импорт на съветски недопечен нефт в Европейски Съюз, а на 5 февруари 2023 година - и тази за търговия с петролни артикули с съветски генезис или създадени от съветска суровина.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР