Европейският съюз (ЕС) приветства позитивния и дългоочакван етап, след като

...
Европейският съюз (ЕС) приветства позитивния и дългоочакван етап, след като
Коментари Харесай

ЕС приветства спиране на ядрените опити, извършвани от Пхенян

Европейският съюз (ЕС) приветства " позитивния и дълго чакан стадий ", откакто севернокорейският началник Ким Чен-ун съобщи, че стопира нуклеарните опити и тестванията на балистични ракети , осъществявани от Пхенян, съобщи Агенция Франс Прес.
 
Изявлението му, приветствано също от Вашингтон и Пекин, показва устрема на Пхенян " да съблюдава интернационалните си задължения " , по-специално да извършва резолюциите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации , показва в официално съобщение първият посланик на Европейски Съюз Федерика Могерини . Тя показва вяра идните срещи сред ръководителите на Съединени американски щати, Северна и Южна Корея да доведат до " спомагателни, съответни резултати ".
 
 БГНЕС

Англия съобщи, че проектите на Северна Корея да спре нуклеарните тествания ще бъде позитивна стъпка . В официално съобщение английското държавно управление изрази вяра, че това е израз на благосклонност, съобщи Ройтерс.

Продължаваме да сме ангажирани да работим с нашите интернационалните сътрудници за постигането по кротичък метод на нашата цел - цялостно, подлежащо на инспекции и необратимо унищожаване на нуклеарните оръжия на Корейския полуостров , се добавя в официалното съобщение на английското държавно управление.
 
 БГНЕС

Ким Чен-ун направи изказването си по-малко от седмица преди планувания му диалог с южнокорейския президент Мун Дже-ин , който наподобява ще предшества историческата среща сред Ким и президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп , предстояща по принцип при започване на юни.
 

Европейски Съюз е наложил наказания на КНДР по отношение на нуклеарната и ракетната й стратегия, само че от 2001 година поддържа дипломатически връзки с Пхенян, както и множеството страни членки, припомня Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР