Европейският съюз днес задейства официалния юридически процес за налагане на

...
Европейският съюз днес задейства официалния юридически процес за налагане на
Коментари Харесай

ЕС задейства санкциите заради ареста на Навални

Европейският съюз през днешния ден задейства формалния юридически развой за налагане на наказания на четирима съветски представители, причастни към неотдавнашното наказание на затвор на съветския опозиционер Алексей Навални, потвърдиха европейски дипломатически източници, представени от ДПА.

Предаването на писмените заповеди за новите наказания през днешния ден значи, че те могат да бъдат оповестени още на следващия ден и тогава да влязат в действие, откакто бяха контрактувани от външните министри на 27-те страни членки на Европейски Съюз предходната седмица. Блокът към този момент наложи наказания на Русия след хипотетичния опит за отравяне на Навални предходната годината, съобщи Българска телеграфна агенция.

Този път измежду възможните цели на глобите може да бъдат съветският общоприет прокурор Игор Краснов и ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин. Други вероятни цели са началникът на службата на пандизите Александър Калашников и шефът на Националната армия Виктор Золотов. Санкциите евентуално ще включват заледяване на активи и забрани за пътешестване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР