Европейският парламент ще отхвърли предложенията за промени на споразумението за

...
Европейският парламент ще отхвърли предложенията за промени на споразумението за
Коментари Харесай

ЕП категорично против предложенията на Джонсън за Brexit, обясни и защо

Европейският парламент ще отхвърли предложенията за промени на съглашението за Brexit в актуалната им форма, показани от премиера Борис Джонсън, предизвестиха представители на институцията.
" Предложенията в последната минута на английското държавно управление, направени на 2 октомври, в актуалната им форма не дават база за съглашение, с което Европейският парламент да се съгласи ", съобщи основният договарящ за Brexit от страна на Европарламента Ги Верхофщад.
Конкретно, Екологичен потенциал е неудовлетворен от предлагането на Джонсън за митнически инспекции на неопределени места в Северна Ирландия, което се смята от Народното събрание за нарушение на една от алените линии на Европейски Съюз в договарянията. Освен това, Европарламентът смята, че утвърждението на всеки четири години от северноирландския парламент на проекта му прави обстановката " несигурна ". Екологичен потенциал припомня, че северноирландският парламент не е заседавал от към този момент 3 години и въобще не е несъмнено дали и по кое време ще възобнови работа.
Европейският парламент би трябвало да даде утвърждението си за всяка една смяна в съглашението за Brexit.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР