Европейският парламент ратифицира споразумението за Брекзит, подпечатвайки излизането на Великобритания

...
Европейският парламент ратифицира споразумението за Брекзит, подпечатвайки излизането на Великобритания
Коментари Харесай

Окончателно Европейският съюз ратифицира сделката за Брекзит

Европейският парламент ратифицира съглашението за Брекзит, подпечатвайки излизането на Англия от Европейски Съюз. Сделката разчиства окончателното трудностите пред излизането на Англия от Евросъюза.

Гласуването от Народното събрание в Брюксел след прочувствен спор, мина с 621 на 49 гласа. След него членовете на Екологичен потенциал запяха в хор „ Auld Lang Syne “, обичайната шотландска ария за довиждане, написа Дарик.

 
Малко преди дебата френският президент Еманюел Макрон съобщи, че излизането на Англия от Европейски Съюз в петък ще бъде " печален ден " и добави: „ Това е урок за всички нас ".

В същото време той предизвести Лондон, че Франция няма да " се поддава на напън или бързане " при договарянията за бъдещата комерсиална договорка. Това е първия случай, при който страна членка напуща общността.

През 2016 година държавното управление на Дейвид Камерън организира референдум за участието на Англия в Европейски Съюз със следната дефиниция на въпроса: „ Трябва ли Обединеното кралство да остане член на Европейския съюз или да напусне Европейския съюз? ”

В поддръжка на напускането на Евросъюза се афишират съвсем 52 % от гласувалите.

Европейският съюз е неповторим по рода си стопански и политически съюз сред 28 европейски страни, заемащи по-голямата част от територията на европейския континент.
 
На 31 януари след 47-годишно участие Англия ще напусне публично Европейския съюз. Британското знаме ще бъде свалено от пилоните пред Европейския парламент и ще бъде сложено в Дома на европейската история.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР