Европейският парламент (ЕП) препоръча на Европейската комисия да започне подготовка

...
Европейският парламент (ЕП) препоръча на Европейската комисия да започне подготовка
Коментари Харесай

Европейският парламент иска създаването на финансова полиция

Европейският парламент (ЕП) предложи на Европейската комисия да стартира подготовка за основаването на Европейската финансова полиция.
" Европейският парламент одобри във вторник подробна карта на придвижването към по-честно и дейно данъчно облагане, както и за битка с финансовите закононарушения ", се споделя в публично известие на Екологичен потенциал. В него се акцентира, че евродепутатите биха желали да видят в деяние европейска финансова полиция и финансово разузнаване.
Препоръките, признати с 505 гласа „ за “ и 63 гласа „ срещу “ на пленарната сесия, бяха подготвяни повече от един месец от Специалния комитет по финансовите закононарушения към Европейския парламент.
Тези рекомендации, приканват Европейската комисия „ неотложно да стартира работа по предлагането за европейската финансова полиция и звеното за финансово разузнаване на Европейски Съюз “, се споделя в известието. Освен това той предложи основаването на световен данъчен орган в границите на Организация на обединените нации и прекратяването на даването на така наречен златни визи и паспорти в Европейски Съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР