Европейските шампионки от Баку 2023 Боряна Калейн, Стилияна Николова и

...
Европейските шампионки от Баку 2023 Боряна Калейн, Стилияна Николова и
Коментари Харесай

Спорт Палас посрещна европейските шампионки по художествена гимнастика от Баку 2023

Европейските шампионки от Баку 2023 Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева от през днешния ден са на предварителен лагер в Национална спортна база " Спорт Палас " във Варна. За следващ път грациите и целият екип бяха посрещнати извънредно благо от страна на домакините, които за следващ път засвидетелстват поддръжката си към българската художествена гимнастика.

" Много рисунки, изобразяващи своите идоли, направени от състезателки от клубовете Грация и Черно море, " посрещнаха " гимнастичките. Много усмивки и изненади имаше за целия екип тази заран в залата по художествена гимнастика в НСБ " Спорт Палас ", оповестяват от БФХГ във Facebook.

Националнa спортна база " Спорт Палас " е подготвителен, състезателен и конгресен център, предопределен за подготовка на български и задгранични национални и клубни тимове. Разположен в непосредствена непосредственост до морето и град Варна. Базата разполага с огромен набор от спортни уреди на закрито и навън, зали за семинари и конференции с благоприятни условия за настаняване и кетъринг. Елитни тимове и спортисти, измежду които националните тимове по художествена гимнастика, повдигане на тежести, битка, кик бокс, фехтовка и други се възползват от изключителните благоприятни условия за осъществяване на подготвителни лагери и тренировки в НСБ " Спорт Палас ", което им разрешава да реализират резултати от най-високо равнище. Любителите на спорта на равнище дилетанти също могат да се възползват от инфраструктурата на обекта, която е налична за потребление на допустими цени от външни гости.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР