Европейските политици да се придържат към научни материали, когато оценяват

...
Европейските политици да се придържат към научни материали, когато оценяват
Коментари Харесай

Русия иска от ЕС да спре политическата пропаганда срещу Спутник V

Европейските политици да се придържат към научни материали , когато правят оценка съветската ваксина против ковид " Спутник V ", а не да показват политическа агитация. Това се показва в известие, оповестено в профила на съветското външно министерство във Фейсбук, представено от ТАСС. Настояването бе отправено съответно към държавния секретар във френското външно министерство Клеман Бон и немския външен министър Хайко Маас.

Говорим за живота и здравето на хората, а не за геополитическите несъгласия и пропуснатите облаги на фармацевтичните корпорации, се акцентира в изказването. Руското външно министерство показва съответно и обявата в авторитетното английско научно списание Nature за успеваемостта на съветската ваксина. Авторите на материала, които признават сигурността и успеваемостта на имунизацията, цитират доста позиции на приети специалисти в региона на вирусологията, както и резултатите от изследвания, извършени в разнообразни страни от света. Цитира се и публикация, оповестена на 8 юли 2021 година на медицинския портал EClinicalMedicine, която също съдржа обосновани позитивни оценки за препарата след разбор на резултатите от всеобщата имунизация на популацията на Сан Марино.
 Инспектори на СЗО откриха съществени нарушавания при производството на
Инспектори на СЗО откриха съществени нарушавания при производството на " Спутник V "

Под подозрение е стерилността, контролът...

" Радваме се, че същинските учени високо оцениха успеваемостта на нашата ваксина - това е, без непотребна невзискателност, справедливо самопризнание за работата на съветските лекари и откриватели. Приветстваме изцяло подобен деполитизиран метод ", декларират от министерството.

Припомняме, че при започване на юли, от Китай и Русия. Клеман Бон прикани други страни от Европейски Съюз би трябвало да последват образеца на Париж и да признаят тези ваксини, утвърдени от Европейската организация по медикаментите (EMA), които са потвърдени като ефикасни.

Още тогава към имунизациите ѝ.

Руската ваксина против COVID-19. Това разгласи в края на юни италианският министър-председател Марио Драги. " Спутник... към момента не е съумяла да получи и може би в никакъв случай няма да получи утвърждението на EMA (Европейската организация по лекарствата) ", означи Драги в Брюксел.

Това не са единствените компликации пред одобряването на препарата за приложимост в Европейски Съюз.

Преди седмица стана ясно, че опитите на Европейски Съюз за оценка на съветската ваксина " Спутник V " са затруднени от пропуски в данните. Разработчиците на съветската ваксина против ковид " Спутник V ", които регулаторите считат за общоприети условия на процеса на утвърждение на медикаменти съгласно петима души, които познават европейските опити за оценка на съветския препарат, осигурявайки нови значими линии в усложнението на Русия да завоюва задгранично приемане на своя артикул.
 Европейски Съюз отсрочва утвърждението на съветската ваксина
Европейски Съюз отсрочва утвърждението на съветската ваксина " Спутник V "

" Одобрението на " Спутник V " ще бъде отсрочено евентуално до септември, може би до края на годината "

Агенцията заяви предишния месец, че прегледът на Европейската организация по медикаментите (EMA) за сигурността и ефикасността на съветската ваксина е отсрочен, защото е пропуснат крайният период 10 юни за подаване на данни за клиничните изпитвания на препарата съгласно един от тези хора, който е покрай организацията и различен човек, осведомен с въпроса. EMA е регулатор на медикаментите в Европейския съюз. Пречките надвишават този краен период, отбелязал индивидът, непосредствен до организацията. Към началото на юни EMA не е получила съвсем никакви индустриални данни, а клиничните данни, които организацията е получила, са били непълни .

до Руския фонд за директни вложения (РФПИ), който дава отговор за доставките в чужбина на съветската ваксина против ковид " Спутник V " - в него латиноамериканската страна заплашва, че ще скапе контракта с Русия поради закъснение на доставките.

Преди това Русия купи назад ". Това се наложи поради слабото търсене на препарата измежду популацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР