Европейските аристократи остана много разочаровани, когато осъзнаха, че не са

...
Европейските аристократи остана много разочаровани, когато осъзнаха, че не са
Коментари Харесай

Гръмна чутовен скандал на кралската сватба

Европейските аристократи остана доста разочаровани, когато осъзнаха, че не са поканени на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, определяна като светското събитие на годината. Това заяви в. "Дейли експрес ".

Досега те бяха включвани в листата с гостите на всички английски кралски сватби, в това число и на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 година

Кралските особи от цяла Европа дефинираха пренебрежението като "кралски Брекзит ".
"Те са раздразнени - сподели неизвестен източник. - Те канят Уиндзорите на всичко - сватби, огромни тържества. Обикновено участва принц Едуард. Сега се усещат, като че ли има кралски Брекзит ".

Единствената задгранична кралска персона на сватбата в събота беше принц Сийсо от Лесото, който е другар на принц Хари, тъй като двамата са патрони на благотворителната организация "Сентибейл ".

Хари и Меган, които са към този момент херцог и херцогиня на Съсекс, взеха решение да не канят политически лица на сватбата като даже английският министър-председател Тереза Мей не беше измежду гостите им. Тъй като принц Хари не е директен престолонаследник, протоколът не изисква гостите да са от толкоз високо равнище.

Вместо авторитетни политици и аристократи, двойката избра да предложения 1200 елементарни британци, които да станат част от празника им в градините на Уиндзорския палат. Те поканиха и звезди, като Джордж и Амал Клуни, Дейвид и Виктория Бекъм, Серина Уилямс, Джеймс Кордън, Идрис Елба, Елтън Джон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР