Европейската шампионка по вдигане на тежести при кадетките Ивана Петрова

...
Европейската шампионка по вдигане на тежести при кадетките Ивана Петрова
Коментари Харесай

Община Търговище връчи наградите „Спортист на годината”

Европейската шампионка по повдигане на тежести при кадетките Ивана Петрова е най-успешният състезател на 2018 година в Търговище. Това стана ясно на годишните награди, които присъжда Община Търговище за спортистите, постигнали значими триумфи. Отличието на Ивана бе връчено на тържествена гала персонално от кмета доктор Дарин Димитров.

Наградите „ Спортист на годината “ и „ Отбор на годината “ за 2018 година бяха избрани от комисия, в която вземат участие спортни деятели, специалисти от Община Търговище и публицисти, отразяващи активността на клубовете, прецизират от локалната администрация.

Второто място в самостоятелната класацията на първите 10 зае състезателката по спортна пукотевица от клуб „ Светкавица “ Мирослава Минчева. Трети е международният първенец по радиозасичане – радио насочване, Иван Сираков, играч на клуб „ Вариант 5 “.

Първи в категорията „ Отбор на годината “ са първенците от Държавното отборно състезание на Северна България от Спортен клуб по тенис на маса „ Пътинженерингстрой-Т Светкавица ”.

За пръв път тази година Община Търговище присъди и премия „ Млада спортна вяра “ на най-успешния играч до 12-годишна възраст. Тя отиде при гимнастика Георги Стоянов от състезателен клуб „ Торнадо “. Отличието му бе връчено от изявената състезателка по спортна пукотевица и почетен жител на Търговище Антоанета Бонева.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР