Европейската комисия предупреди, че ако Великобритания напусне ЕС без споразумение,

...
Европейската комисия предупреди, че ако Великобритания напусне ЕС без споразумение,
Коментари Харесай

ЕК: Възможни са затруднения при преминаването на границата, ако Великобритания напусне ЕС без споразумение

Европейската комисия предизвести, че в случай че Англия напусне Европейски Съюз без съглашение, прекосяването на границата сред Общността и Обединеното кралство може да бъде затруднено след 12 април.

Отблязва се, че Европейски Съюз е подхванал всички нужни ограничения за отбягване на спомагателните усложнения, само че при сходно развиване ще бъдат въведени неотложно задълбочени митнически и паспортни инспекции. Уточнява се, че това неизбежно би довело до доста повишение на времето за секване на границата сред Европейски Съюз и Англия.

Комисията добавя, че към момента не са признати ограниченията, свързани с бюджета на Европейски Съюз и визите за английски жители. Европейска комисия показва упованието тези ограничения да бъдат признати в точния момент, откакто се изяснят желанията на Лондон.

Говорител на комисията дефинира като "многосказателни " картините от похода във Англия с настоявания за нов референдум за участието в Европейски Съюз. Свободата на изложение е главно право в Европейски Съюз, разяснява той.

Единственият ни събеседник е английското държавно управление. Докато то не ни каже друго, работим с разбирането, че Англия ще напусне Европейски Съюз. Работим с желанието да допринесем за отдръпване със съглашение, при цялостна подготвеност за всякакво развиване, в това число най-лошото, добави той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР