Европейската комисия не смята за необходимо да намира съобщенията, които

...
Европейската комисия не смята за необходимо да намира съобщенията, които
Коментари Харесай

SMS-ите на Урсула с шефа на Пфайзер остават тайна: ЕК

Европейската комисия не счита за належащо да намира известията, които нейната председателка Урсула фон дер Лайен си е разменяла с шефа на Пфайзер на пика на коронавирусната пандемия и войната на имунизациите.

Темата е още по-важна с непредвидения растеж на инфектираните в прилежаща Гърция – до 20 000 дневно, и в други страни от Съюза като Португалия, Испания и така нататък И с огласения към този момент публично от американската организация по медикаментите FDA предстояща нова огромна есенна вълна на вируса. У нас 2 поредни дни при започване на седмицата бройките стигнаха 595.

В сряда европейският омбудсман – бранител на правата на жителите в Европейски Съюз, разгласява на уеб страницата си отговорите на държавното управление на Евросъюза. През януари Емили О’Райли остро упрекна администрацията на Европейска комисия за неприемливата замяна на известия. По нейно мнение, когато става въппрос за неща, свързани с политиките на Европейски Съюз и вземаните значими решения, те би трябвало да бъдат третирани като публични документи и да бъдат налични за социална информация.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР