Европейската комисия изглежда е изправена пред най-големия си спор с

...
Европейската комисия изглежда е изправена пред най-големия си спор с
Коментари Харесай

Европейската комисия подготвя страните от ЕС за търговска война със САЩ

Европейската комисия наподобява е изправена пред най-големия си спор с Вашингтон по отношение на наложените от Съединени американски щати мита за вноса на стомана и алуминий, съгласно отчет на комисията за вътрешна приложимост, представен от немското издание „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг “ (FAZ).

Европейска комисия наподобява към този момент не има вяра в намесата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в комерсиалния спор и също по този начин дефинира на доста слаби възможностите за триумф на вероятно правосъдно дело пред Световната комерсиална организация (СТО), оповестява FAZ, визирайки документ за вътрешна приложимост на Съвета на министрите на Европейския съюз.

В документа се показва, че Комисията предизвестява страните - членки да не бъдат " огромни оптимисти " по отношение на възможностите Доналд Тръмп да освободи Европейски Съюз от въведените наскоро митнически цени за вноса на стомана и алуминий, макар че Европейска комисия има намерение да изследва тази опция в по-нататъшни полемики с американските управляващи.

Европейската комисия продължава да отбелязва, че страните - членки на Европейски Съюз би трябвало да чакат най-лошото, като в същото време показва, че разногласията в границите на СТО оферират дребен късмет за решение на обстановката.

Докладът също по този начин удостоверява, че европейският комисар на търговията Сесилия Малмстрьом упорства да се срещне с американския търговски секретар Уилбър Рос по някое време през идната седмица, с цел да бъде разискван този значим въпрос. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР