Европейската комисия и партията ЕНП компрометираха демокрацията и върховенството на

...
Европейската комисия и партията ЕНП компрометираха демокрацията и върховенството на
Коментари Харесай

ЕС се издъни с политиките си в България и подкрепата за мафията, смята Николай Марков

Европейската комисия и партията ЕНП компрометираха демокрацията и върховенството на закона с поддръжката си към дългогодишно мафиотско ръководство, в лицето на един болен човек. И като заприказва самият той за подготвеност, дано си напомним, че ББ е калинка в системата за държавно ръководство.
Напълно са разбираеми към този момент продължаващите диалози сред сътрудник Буда и сътрудник Гоце, който пък подписа с лекост указа за незаконното назначение на престъпник на поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи. С всички типове благодарности и задължения по-късно. Последиците ги виждате сами! Това написа специалистът по национална сигурност Николай Марков във обществената мрежа Facebook.
Eто какво още написа той:
Системата за национална сигурност беше инфектирана с вирус, пуснат от ръката на самия тогавашен президент и за идващите дълги години страната се разболя от вирусна и бактериална зараза с редица съдбовни последици. До през днешния ден.Това е късата история на болестта. Минаха, обаче, дълги години на безвластие и обир, през които доста престъпни лица станаха извънредно богати и надлежно - авторитетни. Най-безскрупулните от тях не са в общественото пространство и от там идват доста невидими проблеми. Трудно решими от лица с елементарни душевности.
ББ е необразован и незапознат човек. Заобиколен е от изцяло измислени лица, множеството от тях калинки с лидер калинчо. Допотопни, архаични и примитивни същества, отдадени да задоволяват най-низките пристрастености на един болен човек с тежки душевен, прочувствени и незаконни зависимости. Класически новобранец.
Европейски Съюз се издъни с политиките си в България! Постави на тежко тестване целия български народ. В тази игра на гибел починаха милиони почтени души, погубени от незнание и непросветеност - професионална и политическа. Цинизъм, който увлече всички политически субекти в България и ги компрометира като част от този незаконен сюжет. Днес сме пред поредна национална злополука! И в обърканост.
Не може да продължим на крепко без неотложен съд и без рухване на глави. Много глави, на съществени играчи и техните съучастници. Само по този начин се побеждава мафия! Здраво общество се прави единствено с господство на закона и нищо друго. Затова приканвам за здрав разсъдък...
Съд, неотложен съд!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР