Европейската банка за възстановяване и развитие заяви, че осигурява финансиране

...
Европейската банка за възстановяване и развитие заяви, че осигурява финансиране
Коментари Харесай

ЕБВР дава 90 млн. евро на активната в България Луи Драйфус груп

Европейската банка за възобновяване и развиване съобщи, че обезпечава финансиране в размер на 100 млн. $ (90,2 милиона евро) на холандската корпорация за търговия със зърнени култури, първични материали и аграрни артикули "Луи Драйфус груп ". Средствата ще бъдат употребявани за финансиране на потребностите от работен капитал за нейните звена в осем страни, измежду които България и Румъния, осведоми SeeNews.

"Разширяването ще обезпечи достъп до веригите за доставки на корпорацията за най-слабо развитите предприятия, производители на зърно и памук, което е значимо за тяхната активност, развиване и обмисляне ", се споделя в известие на Европейска банка за възстановяване и развитие.

Малките ферми също ще получат образование по модерни агрономически практики като част от съдействието си с "Луи Драйфус ", с цел да подобрят качеството на своята продукция. Освен това програмата ще поддържа трансграничните търговски потоци и разширението пазара на селскостопански артикули, означават още от банката.

Инвестицията ще подкрепи и приемането от страна на Louis Dreyfus на по-добро ръководство на корпоративната активност, съгласно климата.

Компанията "Луи Драйфус " работи в над 100 страни по света, като създава, обработва, продава и транспортира почти 80 милиона тона артикули годишно.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР