Евродепутатът Николай Бареков получи поредното признание. Той се срещна с

...
Евродепутатът Николай Бареков получи поредното признание. Той се срещна с
Коментари Харесай

Бареков участва в наблюдателска мисия за президентските избори в Република Малдиви

Евродепутатът Николай Бареков получи следващото самопризнание. Той се срещна с ръководителя на ЦИК на Република Малдиви, където е на наблюдателска задача в локалните президентски избори.

Разговорите им са били на четири очи, с цел да обсъдят изборния ден и прозрачността на изборите, написа във Facebook евродепутатът.

*Публикуваме без редакторска интервенция.

"Бях специфичен посетител на мистър Ахмед Шарив, ръководителя на ЦИК (Elections Commission) на Република Малдиви на интернационалната презентация на Изборите за президент на 23 септември. Имах среща с него на четири очи, с цел да обсъдим изборния ден и прозрачността на изборите. Изпрати специфични поздрави на сътрудниците си от ЦИК в България. Участвал съм в над 10 наблюдателски задачи на всички континенти от името на Европейски Съюз и ОССЕ и опитът ми е високо скъп по света. Екипът наблюдаващи в островната страна включва близо 6000 души, а групата от Европа и Азия, която повеждам, наброява над 200 експерти, депутати и наблюдаващи на изборния развой. Аз ще участвам с моята група в един от най-тежките изборни региони. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР