Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки отвърна на непрестанните

...
Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки отвърна на непрестанните
Коментари Харесай

Джамбазки и Бареков любезничат - дудук политик, лайк евродепутат, жалко джудже

Евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки отвърна на непрестанните нападки на различен собствен сътрудник - Николай Бареков, по извънредно благополучен метод. Припомняме, че Вътрешна македонска революционна организация и несъществуващата " България без цензура " на Бареков бяха в коалиция преди предните евроизбори и персонално Бареков предложи Джамбазки да е втори в общата им листа.
Сега Джамбазки употребява следния език по адрес на Бареков: " Затова позволявам и допускам, че господин Сидеров е бил измамен и измамен за съществуването на такова гласоподаване от един пародиен маргинал, не изключително интелигентен, само че за сметка на това ленив и безочлив, който го заблуждава и подвежда и по други тематики. В тази връзка, бих желал да напомня на господин Сидеров една от изстраданите житейски мъдрости на мъдрия български народ, който вярно е забелязал, че от всяко дърво свирка не ставата. Ерго, също толкоз правилно е политическото просветление, че от всеки кавал политик, а гаче ли реакционер, също не става. А изключително от един съответен, който обезверено желае да продължи да е " ай инвестигейшън, лайк евродепутат ". Зам-председателят на Вътрешна македонска революционна организация приказва по този начин, защото, съгласно него, водачът на " Атака " Волен Сидеров, който разгласи съдействие с Бареков за сегашните евроизбори, твърди, че на 15 януари тази година, на сесия на Екологичен потенциал в Страсбург е гласуван Глобалният пакт за миграцията и Джамбазки го подкрепил.
Джамбазки обаче дава линк към събитията от 15 януари в Екологичен потенциал и споделя в тази връзка следното: " Това изказване не дава отговор на истината. Иначе казано, това е неистина. Лъжа, която стремително може да бъде оборена, като се извърши една елементарна инспекция ".
Бърз обзор на Фейсбук профила на Николай Бареков демонстрира много нелицеприятни реплики по адрес на Джамбазки. Той назовава зам.-председателя на Вътрешна македонска революционна организация " тъпо джудже " и " дърдорковец ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР