Евродепутатът и депутат от ВМРО Ангел Джамбазки заяви, че стои

...
Евродепутатът и депутат от ВМРО Ангел Джамбазки заяви, че стои
Коментари Харесай

Джамбазки: За да се приеме пакета "Мобилност", трябва да минат две четения в ЕП

Евродепутатът и народен представител от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки съобщи, че стои като вид да бъде неодобрено решението за Brexit и че с цел да се одобри проектът „ Макрон ” – пакет „ Мобилност ”, който ще ограничи интернационалните транспорти, трябвало да минат две четения в Европейския парламент. Там те щели да си опитат да го спрат.

„ Тези, които са писали разпоредбите в Европейски Съюз, са същите, които ги нарушават. Това демонстрира по какъв начин и за какво Европейски Съюз и Европарламентът би трябвало да бъдат изменени ”, добави Джамбазки по Нова телевизия.

„ Когато има сходен скандал, който извънредно нервира българското общество, той нанася вреди на целия публичен диалог, защото разклаща доверието в политическата система ”, коментира Джамбазки абсурда с парцелите на Цветан Цветанов.

„ Ако някой си е разрешил да употребява своето политическо определено състояние, с цел да се облагодетелства персонално, той би трябвало поеме своята наказателна отговорност. Ако има потвърдена причинно-следствена връзка сред импортирани промени в законодателство или инспекции в стопанско или юридическо лице, виновният би трябвало да понесе следствията ”, добави националният представител.

Според него, оставката постоянно била персонално и почтено решение, изключително когато човек усеща, че постъпката му, въпреки и законна, е призната като неморална. „ В политиката не можеш единствено да кажеш „ приключил съм нещо законно ”, а би трябвало да се стараеш да бъдеш положителният образец ”, добави Джамбазки. По думите му, когато си на изборна позиция, не е време да се реализират сполучливи имотни покупко-продажби. Случаят бил „ мотика, настъпена за повторно ”.

Той разяснява и идните евроизбори. Според него „ уравнението ” този път щяло да бъде комплицирано, защото били съсредоточени доста огромни упования. „ За ГЕРБ ще бъде извънредно мъчно да решат какво тъкмо да създадат. Нереално е да се твърди, че човек е кадърен самичък да провежда избори. За ГЕРБ гласоподават доста български жители и това не е заслуга или неточност на един човек ”, разясни депутатът.

Джамбазки уточни, че нямало никаква причина „ Обединените патриоти ” да не се явят дружно на избори.„ Дали ще бъда лидер на листата, ще го уточним в деня на регистрация. Има 2 вид – или ще се явим дружно и ще изкараме положителни резултати – повече от един европейски представител. В противния случай ще би трябвало да проверим, какъв брой тежи по настрана всяка една партия от обединението. Когато тръгнеш да правиш политически сметки, те постоянно са без кръчмар ”, посочи той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР