Евродепутатът Александър Йорданов призова за подкрепа на коалицията ГЕРБ/СДС на

...
Евродепутатът Александър Йорданов призова за подкрепа на коалицията ГЕРБ/СДС на
Коментари Харесай

Александър Йорданов плаши обществото със страховита криза, ако ГЕРБ/СДС не са на власт

Евродепутатът Александър Йорданов прикани за поддръжка на обединението ГЕРБ/СДС на идните парламентарни избори. В профила си във Фейсбук Йорданов направи разбор на политическата обстановка в България, в която плаши жителите със страховита рецесия и безобразно крадене, в случай че на власт пристигна някой различен, а не ГЕРБ/СДС.

Евродепутатът има вяра, че страната се ръководи добре, че има ефикасна битка с корупцията и пандемията и твърди, че срещу властта са единствено " отровените от комунистическата болест, мамини синчета от комунистически семейства, президентът празнословец и площадните лаладжии ".

Ето цялото обръщение на Александър Йорданов

НЕУДОБНИ ДУМИ: КАЗАНО НАВРЕМЕ, ЗА ДА Я НЯМА КРИЗАТА

Завършва един сполучлив парламентарен и управнически мандат. През него рецесия нямаше. С дребни изключения, естествени за демокрацията, парламентарното болшинство бе устойчиво, а това се отрази позитивно на страната като цяло. Равносметката приказва задоволително ясно: стопански растеж, финансова непоклатимост, високо равнище на задгранични вложения, построени нови пътища, актуализирани села и градове, нови работни места, увеличение на приходите - заплати и пенсии, битка с корупцията и престъпността - известни лица от проведената престъпност посрещнаха поредна нова година в кауша, а някои не смеят да припарят на родна земя, най-сетне бяха погнати и съветските шпиони, сполучливо бе и председателството ни на Съвета на Европейски Съюз, води се ефикасна битка с пандемията от Ковид-19 посредством постоянна здравна и обществена система, държавно управление и Национален действен щаб работят в синхрон. Премиерът и парламентарното болшинство не се поколебаха да сменят министри и при най-малкото подозрение за дейности несъобразени с върховенството на закона.

Това е истината. Против нея бяха и са единствено отровените от комунистическата болест, мамини синчета от комунистически семейства, президентът празнословец и площадните лаладжии, които даже нахалос " национално въстание " подвигнаха. Но както предвиждах още преди година предварителни избори нямаше. Не се получи и номерът със служебното държавно управление. С други думи - България се развиваше през последните четири години обикновено, сполучливо.

Възможно ли е обаче това развиване да бъде прекратено? Да, допустимо е. Условието за рецесия и даже злополука у нас е добре известно от години. То се назовава " триумф на Българска социалистическа партия ". Ако тази партия завоюва идните парламентарни избори или подмолно се обвърже с партии като " Демократична България " (желан вид от водачите на ДБ), Движение за права и свободи (винаги готови), " Изправи се.БГ " (създадена особено като партия-патерица) или " ИТН " (за да има шоу в парламента), то рецесията ще стане жива действителност. Българите ще схванат що е рецесия, какво значи да се краде от страната и от европейските пари, по какъв начин всичко замира и даже се катурва надолу. Българска социалистическа партия това упражнение го е демонстрирала неколкократно през последните 31 години и очевидно в този момент гори от копнеж да го стори още веднъж. Единствено от българските жители зависи дали желаят да върнат на власт тази партия - непосредствено или подмолно, т.е. дали желаят рецесия или са в положение да продължат по " определения път ", както прочее ни поучават и от Европейския съюз.

Решението ще вземем на 4 април. Не остава доста време. И въпреки всичко то е задоволително за мислене и премисляне: към нормалност или към рецесия желаеме да вървим. За да улесня мисловния развой ще подскажа, че нормалността е обвързвана с ново дясноцентристко ръководство, а рецесията постоянно е била лявоцентристка. Така че изборът на практика не е комплициран. Ние от Съюза на демократичните сили към този момент го направихме и правилни на демократичната традиция посочихме на всички български жители още веднъж правия път. Разбира се, ще има нашенци, които непосредствено ще забият в кьорсокак, т.е. ще гласоподават за Българска социалистическа партия или ще наклонен по обиколни пътеки. Знам, че post factum те ще се ядосват, че са пуснали неверна бюлетина. Но ще бъде късно. Злото ще е сторено. Жабетата - изручани.

Затова и месец преди изборите давам своя непретенциозен съвет, с цел да не бъда упрекнат по-късно, че не съм предизвестил, че съм си мълчал. И този мой съвет е на основата на опита и обстоятелствата. Той е доста явен: гласувайте за нормалността, сигурността и сполучливото развиване. Гласувайте за обединението ГЕРБ/СДС!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР