EVN Топлофикация започва поетапно подаване на топлинна енергия за всички

...
EVN Топлофикация започва поетапно подаване на топлинна енергия за всички
Коментари Харесай

EVN пуска парното в Пловдив за своите абонати

EVN Топлофикация стартира поетапно подаване на топлинна сила за всички свои битови и икономически клиенти считано от 2 ноември 2020 година (понеделник). С оглед на понижаването на температурите и за обезпечаване комфорта на своите клиенти, сдружението афишира началото на отоплителен сезон 2020/21 година Компанията към този момент стартира подаването на топлинна сила към някои жилищни и икономически здания в Пловдив, които бяха декларирали това преди формалното начало на сезона.
Пускането на отоплението ще се реализира поетапно в следния ред, съгласуван с нормативната уредба:
детски и здравни заведения учебни заведения и други образователни заведения публични и икономически здания жилищни здания.  EVN Топлофикация е в подготвеност за начало на отоплителния сезон в Пловдив по-рано при предпочитание на клиенти EVN Топлофикация е в подготвеност за начало на отоплителния сезон в Пловдив по-рано при предпочитание на клиенти
EVN Топлофикация е в подготвеност да започва топлоснабдяването по-рано при предпочитание на обособени клиенти. Условията за повсеместен старт на сез...
За качествено стартиране на отоплението е належащо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на най-много. Това ще разреши дейно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление, а едвам по-късно може да стартира контролиране степента на загряване.
Дружеството приканва клиентите си да ревизират самостоятелните разпределителни устройства (ИРУ) по радиаторите. В случай, че екранът на устройството е без показания да се извърнат към своя топлинен счетоводител.

В случай че през идващите дни температурите се покачат, модерните абонатни станции, с които разполагат всички здания, захранвани с топлоенергия от EVN Топлофикация, ще се изключат автоматизирано. Това е допустимо с помощта на конфигурираните температурни сензори.
EVN Топлофикация припомня, че централното топлоснабдяване е измежду най-екологичните, удобни и безвредни способи за отопление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР