Евгения Джаферович призна, че се подлагала на нестандартни разкрасителни процедури

Евгения Джаферович призна, че се подлагала на нестандартни разкрасителни процедури ...

Жени Джаферович проговори за липосукцията


Евгения Джаферович призна, че се подлагала на нестандартни разкрасителни процедури като абдоминоппластика и вазеролипосукция на корема.“Аз не съм от хората, които си крият нещата”, откровена е тя.След раждането на сина й Бо, коремът й така и не се прибира, въпреки усилените тренировки. Кожата й е разтегната, има и диастаза.Абдоминоппластика е първата процедура, която бившата плувкиня си прави. Процедурата представлява изрязване на излишната кожа и зашиване на коремната стена.

Релефът на корема й, който определя като “грозен” обаче, я мъчи в продължение на много години. Затова се решава на вазеролипосукцията – процедура за изчистване и дефиниране на мускулите на корема си, пише Ladyzone.bg.“Болката не е силна. Усеща се като охлузено. Този уред обира всичко, което е между кожата и мускулите. Няма рана, а го усещаш така” – споделя Джаферович. Семейството и близките й подкрепят нейното решение.„Ваня в първия момент каза „А, не, стига ти толкова!“. Казах – чакай сега, това не е честно. Не съм от хората, които прекаляват с нещо, което е неестествено“, обяснява участничката в „Сървайвър“. Тя не изключва да коригира бюста си и планира лифтинг на лицето, но чак след години.

Hotnews.bg припомня, че след раждането на второто си дете тя получила пареза на лицевия нерв. Вследствие на това лявата част на лицето й се изкривила и въпреки че навреме предприела лечение, състоянието й не се подобрявало. За да не се скове лицето й завинаги, се подложила на спешно секцио при раждането на по-малката си дъщеря Леа. Лекарите извадили бебето с двойно усукана пъпна връв. Леа била спасена, но лечението на Жени продължавало до ден-днешен. Това е причината тя да говори по-бавно, а лявата част на лицето й да е изкривена.

Източник: hotnews.bg