Евгени Генчев, който уж откри любовта във втори сезон на

...
Евгени Генчев, който уж откри любовта във втори сезон на
Коментари Харесай

Валерия не е виновна: Евгени ще си остане ерген, вижте заради кого

Евгени Генчев, който сякаш откри любовта във втори сезон на " Ергенът " наподобява постоянно ще има компликации в любовния живот. И феновете на предаването схванаха повода за това, само че чак в последните епизоди, когато в действителност всички видяхме, че животът му не е по никакъв начин лек. 

 
                             

Причината за това изказване е майката на пианиста, която съобщи и при диалога си с Елена, и при диалога си с Валерия, че ще бъде съществена фигура в живота на Евгени и най-вероятно неговата обичана ще бъде на назад във времето. Тя даже за момент не се тормози, че концепциите ѝ всичките ѝ внуци да бъдат кръстени на нея и да живее със сина си и снаха си, звучат меко казано...интересно и несъмнено съумя да сплаши Валерия, която пък обаче се оказа дамата на сърцето на Евгени.

                             

 

Оказа се обаче,че Светла е упражнявала сходно поведение върху всички гаджета на сина си и точно тя е повода той да е ерген. И най-вероятно появяването на Валерия няма да промени този факт. Дори самият Евгени е признавал, че майка му не е одобрила нито едно момиче в живота му. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР