Евелин Де Лирснайдер e новият Изпълнителен директор на компанията Кока-Кола

...
Евелин Де Лирснайдер e новият Изпълнителен директор на компанията Кока-Кола
Коментари Харесай

Кока-Кола България с нов изпълнителен директор

Евелин Де Лирснайдер e новият Изпълнителен шеф на компанията Кока-Кола за България от февруари тази година. Тя работи за компанията от 2008, като съумява да затвърди уменията си в разнообразни аспекти на бизнеса, в това число търговия, маркетинг и техническо ръководство. След като е работила в Белгия, Дания, Исландия и Австрия, Евелин идва в България със своя брачен партньор и двамата им сина, заредена с възторг за развиване в личен и бизнес проект.

“С наслаждение действам на тази позиция, откакто отдавна проследявам отличните резултати и виновното отношение и задължения на системата на Кока-Кола в България. Тук намирам експерти, които съблюдават високите стандарти на компанията и се грижат за нейното стабилно развиване. Вярвам, че работата ни дружно ще успее да разгърне капацитета на Кока-Кола още повече, с цел да реализираме високите цели, които сме си сложили “, споделя Евелин.

За развиването на компанията и нейната дълготрайна тактика в България, Евелин Де Лирснайдер ще работи в партньорство с Юрг Буркхалтер, Изпълнителен шеф на бутилиращия сътрудник на Компанията Кока-Кола за страната – Кока-Кола Хеленик, който се причисли към екипа в България през предходната година. Евелин има характерен опит за работа в системата на Кока-Кола по света, партнирайки си в последните години с три бутилиращи колегата – Кока-Кола Хеленик, Кока-Кола Юрипиън Партнърс и Карлсберг.

През първите месеци на 2019, Евелин ще работи върху построяването на дълготрайна тактика за развиване на компанията в България, фокусирайки се върху устойчивото развиване и отговорност. Сред нейните цели са:

Разширяване на разнообразието и нововъведенията в портфолиото от питиета на компанията и навлизането в нови категории с повече хранителни изгоди за потребителите.

Лансирането на от ден на ден усети и разновидности с по-малко или напълно без калории на главните газирани питиета с марките Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, с цел да могат потребителите да се любуват на обичаните си усети с минимално количество калории. Част от този ангажимент е и даването на ясна и елементарно налична цветово кодирана информация за питателните стойности в състава на газираните питиета на компанията, посредством въвеждане на така наречен цветни етикети за хранителния състав, които започнаха да се появяват поетапно на бутилките и кеновете от декември 2018.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР