Ева Веселинова не спира да споделя готини и свежи фотоси

...
Ева Веселинова не спира да споделя готини и свежи фотоси
Коментари Харесай

Ева Веселинова сподели мил момент с новородените си, спомена и таткото

Ева Веселинова не стопира да споделя готини и свежи снимки на близнаците си Борис и Стефания в Инстаграм. Русокосата мама постоянно споделя истории, съврзани с развъждането на тримесечните си бебчета, а всичко това се оказва много потребно за доста млади майки, които търсят всевъзможни препоръки и хрумвания за развъждането на новородените им.

По всичко проличава, че Ева несъмнено много се радва на своите близнаци и вниманието, което получават в обществените мрежи. Факт е обаче, че Веселинова рядко приказва за таткото на децата, само че неотдавна наруши това свое " предписание " и разкри, че двамата сами се грижат за близнаците.

Виж още: Лукс или нищо друго! Родните хубавици, на които мъжете им купуват скъпи коли

" Моите прелестни деца. Толкова бързо порастват, че напряко нямам доверие, че се случва пред очите ми. Времето препуска бясно, а аз се пробвам да се любувам на всеки момент. Гушкам ги доста и се надявам да мога да запазя тези моменти в сърчицето ми, което ще се пръсне от обич ", споделя хубавицата и признава, че не всичко е елементарно.

" И да, не всичко е ария. Изключително мъчно е! С татко им ги гледаме сами и нямаме нито 1 свободна секунда. Умората закупи напълно други измерения... Но си заслужава! Поглеждам прелестните им личица и не помня всичко друго ", написа  още Ева.

Виж още: Бързи и гневни: Звездите, за които разпоредбите за придвижване по пътищата не важат

Действително Ева сияе, а това се дължи и на любовта ѝ с таткото на близнаците, който обаче е обгърнат в тотална тайнственост. На този стадий Ева не е разкрила самоличността на бащата на децата ѝ, само че в изявление описа, че той е млад, хубав българин, който я обича и не се интересува от грозни трудове.

" Той е прелестен мъж - работи и се развива в своята специалност. Бъдещият баща е добър човек, интелигентен, благ, грижлив, любящ и ми оказва помощ ужасно доста, даже и в домакинската работа. Мога да разгадавам за всичко на него. Сега е още по-внимателен, само че и малко под напрежение ", сподели Ева за списание " 9 месеца ". 

Изображение: https://www.instagram.com/evaveselinova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР