EVA Postbank е първото мобилно банково приложение у нас с

...
EVA Postbank е първото мобилно банково приложение у нас с
Коментари Харесай

Апликацията EVA POSTBANK дава отговор на въпроси за придобиването на Банка Пиреос България

EVA Postbank е първото мобилно банково приложение у нас с функционалност „ live chat “, основано особено във връзка придобиването на Банка Пиреос България, в изгода както на клиентите от Банка Пиреос в процеса на присъединение, по този начин и на актуалните клиенти на Пощенска банка. Модерната интерактивна апликация, без аналог на пазара, е част от тактиката на Пощенска банка да усъвършенства и надгражда цифровите решения, които предлага. От основно значение за банката е да дава комфортни способи на обслужване на своите клиенти, съобразени с динамичното им всекидневие и техните потребности когато и да е, без значение къде се намират.

EVA Postbank e виртуален консултант, който живее в телефона на клиента и може да спомага с отговори на най-често срещаните въпроси по използването на артикули и услуги от банката, въпроси, свързани с обединяването на двете банки, локация на най-близки офиси и банкомати и доста други. За повече информация и спомагателна консултация ЕVA Postbank насочва клиентите да се свържат с специалист от банката, чрез функционалността „ live chat “.

„ В момента сме в развой на юридическо и оперативно обединяване с Банка Пиреос България. Тази последна стъпка е значима освен за нас, само че и за клиентите на Банка Пиреос. Точната и навременно предоставена информация за измененията като цяло и по продуктите, които потребителите употребяват, е основна част от нашите старания да създадем този развой по-улеснен и комфортен за тях, а новото мобилно приложение EVA Postbank е един от инструментите, с които разполагаме. Чрез него те могат да намерят отговор на своите въпроси както за ежедневното си банкиране, по този начин и за идните промени за тях като клиенти на една по-голяма банкова институция “, разясняват от Пощенска банка.

 24b7351a-85a3-2e41-b8cc-59d486f8c0c5
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР