Ева Лонгория беше гост в токшоуто Кой говори с Крис

...
Ева Лонгория беше гост в токшоуто Кой говори с Крис
Коментари Харесай

Ева Лонгория: Много съм строга

Ева Лонгория беше посетител в токшоуто " Кой приказва с Крис Уолъс? ". В изявлението с водещия тя описа за метода си към развъждането на деца и призна, че е доста строга майка.

Звездата от " Отчаяни съпруги " отглежда четиригодишния си наследник Сантяго със брачна половинка си - бизнесмена Хосе Антонио Бастон. Според актрисата дисциплината в дома ѝ е на особена респект.

" Аз съм въплъщение на дисциплината. Много съм строга, само че в това време съм любяща и подкрепяща. Имаме правила, които се съблюдават. Ако е време за лягане, значи е време за лягане; в случай че кажа, че не можеш да ядеш бонбони, значи не можеш. Ако позволявам нещо, точка, това е. Ако желае да играе на игра на iPad, има ограничаване във времето. След като се нахрани, би трябвало да отнесе чиниите до мивката. Също по този начин подготвяме ястия дружно и той би трябвало да почисти, а той ненавижда да чисти ", споделя Ева.

Актрисата добави, че животът ѝ се е трансформирал фрапантно, откогато се е родил Сантяго, защото преди целият живот на Ева се е въртял към нея самата, а в този момент центърът на вселената ѝ е нейното малко момче. Но в доста връзки това е улеснило живота ѝ, тъй като когато взема решения, Ева не мисли първо за себе си: " Много по-лесно е да споделям " не " за доста неща ", добави звездата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР