Ева Кайли, отстранена от поста на заместник-председател на Европейския парламент

...
Ева Кайли, отстранена от поста на заместник-председател на Европейския парламент
Коментари Харесай

Ева Кайли работи в затвора за 0,75 евро на час

Ева Кайли, отстранена от поста на заместник-председател на Европейския парламент и арестувана при започване на декември предходната година по следствието " Катаргейт ", работи в пандиза в Брюксел за 0,75 евро на час.

Това оповестяват белгийски медии, като прецизират, че отношението към Кайли е като към всеки различен пандизчия и в този момент тя взе участие в почистването на пространствата и в кухненската работа.

Отбелязва се, че преди да изгуби статута си, Кайли е работила за 7146 евро месечна заплата след облагане с налози и е имала разполагаем още 4778 евро на месец за пътни разноски. Отчита се, че неотдавна отбраната на Кайли заяви за неприятни условия на задържане и даже, че Кайли е била сложена в даден миг в изолатор поради възражения, че не е позволена да вземе душ.

Кайли бе настанена в най-новия затвор в Белгия и един от най-съвременните в Европа и по света, в покрайнините на Брюксел. Прокуратурата и съдът отхвърлиха настояването ѝ да бъде освободена с гривна за следене.

Кайли е упрекната, че е взела участие в проведена незаконна група, правила политически услуги на Мароко и Катар против възнаграждение. В дома ѝ, който тя споделяше с колегата си Франческо Джорджи, както и в куфар, пренасян от татко ѝ, бяха открити стотици хиляди евро в брой. Общо по случая следователите се натъкнаха на банкноти на стойност над 1,5 милиона евро, напомня Българска телеграфна агенция.

Засега в пандиза остават Кайли, Джорджи и някогашният евродепутат Антонио Панцери. Наскоро Панцери, упрекнат за началник на незаконната група, стана очевидец на прокуратурата. По същото следствие Европейският парламент през вчерашния ден смъкна имунитетите на евродепутатите Марк Тарабела и Андреа Коцолино, както желаеха белгийските управляващи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР