Europa Universalis IV получава поредния от т.нар. „имерсивни пакети“ към

...
Europa Universalis IV получава поредния от т.нар. „имерсивни пакети“ към
Коментари Харесай

Europa Universalis IV: Rule Britannia излиза в края на март

Europa Universalis IV получава следващия от така наречен „имерсивни пакети“ към ерата на Просвещението: Rule Britannia. Анонсът за идващото допълнение към гранд тактиката на Paradox Interactive пристигна и с публикация на датата на излизането му (20.03), както и с новината, че то към този момент може да се поръча авансово.

Играещите ще могат да се възползват от могъщия английски флот и войска, а фокус на DLC-то е историята и прехода от колонизационния интервал към модерната Индустриална епоха.

Какво може да очаквате тук? На първо място това са извънредните задачи, свързани с Англия, Шотландия и Ирландия. Благодарение на новата характерност „Индустриална революция“, по-добре развитите провинции ще могат да добиват руда, което е тласък за стопански напредък. Ако пък проявявате нововъведение, то ще получите награди за това, че сте станали първата нация отключила знанието. По отношение на морската си теория ще би трябвало да разработите обща тактика за вашата армада, което на собствен ред ще ви донесе бонуси за поддръжка на корабите, предимство в борбите и въздействие при търговията. Тук е и англиканизма – нова вяра, която също ви носи бонуси и избори, които да вършиме. По отношение на армията идва напълно нов дизайн на английските народи – районни ирландски единици и бунтовническите народи в Корнуол и Нортъмбърланд. И последно тук идва и нова музика, която да ви съпътства в морските ви пътешествия или по време на изнурителните търговски договаряния с вашите сътрудници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР