Ето я поредната доза нови музикалнипарчета и трейлъри от изминалата ...

Ето я поредната доза нови музикалнипарчета и трейлъри от изминалата

Джейк Джиленхол престъпва закона заради семейството и още

Ето я следващата доза нови музикалнипарчета и трейлъри от миналата седмица , на които си коства и вие да натиснете Play►.

МУЗИКА

Разбито сърцеДори да сте минали тийнейджърските години, ще усетите възприятията на Оливия Родриго в следващия сингъл от дебютния ѝ албум “Sour”. “Traitor “ е за измените на любовния фронт, които ни хващат неподготвени, и се случват на всяка възраст. Освен с тъмно звучене и прочувствени вокали , парчето ни сграбчва и с образната хармония на клипа – комбинация от фрагменти вид домашно видео, двойна експозиция и стилно снимани тийн моменти.

Сестринска идилияЗаглавната ария от новия албум на Лана Дел Рей , излязъл преди дни, към този момент си има и уместно мечтателно видео. “Blue Banisters” звучи като едно от най-персоналните изделия на певицата, в което тя споделя за предоляването на житейски разочарования, уповавайки се на дамите в живота си . В сцените от видеото виждаме певицата в компанията на сестра ѝ Чък Грант, която по време на фотосите е бременна , а недавна стана майка на момченце.

Любовен триъгълникРапърът Гена , който сте чували в композиция с Григовор и Жлъч в тяхното So Called Crew, издаде по-рано тази година дебютния си албум „ Вакуум “ , а измежду приятните изненади в него е колаборацията с Руши Виденлиев „ Мексико “ . На мечтателното звучене на парчето приляга и елегантен късометражен филм, какъвто снима режисьорката Доби Манолова и ни придвижва в два свята – на студенината и прецизността във висшата мода и този на страстта и прегрешенията като от теленовела.

КИНО

Краят на невинносттаНовият филм, режисиран от Кенет Брана , се подрежда измежду фаворитите за идния сезон на Оскарите, като към този момент се радва на наградата на публиката от фестивала в Торонто. „ Белфаст “ е историята на малко момче, растящо в столицата на Северна Ирландия. Животът му е напът да се смени поради гражданската война от 1969 година , когато фамилията му се изправя пред избор. Черно-бялата лента с присъединяване на Джейми Дорнан, Джуди Денч и други , която наподобява като любовно писмо към родното място и детството , към този момент е определяна като една от най-положителните за годината.

Миналото зовеСкот Истууд е в функцията на лекуващ се социопат , който чака спокойно края на освобождението си под гаранция. Покровителството на ексцентричния му психиатър, изигран от Мел Гибсън , макар че не оказва помощ, когато Дилан схваща, че брат му е умрял при мистериозни условия. Природата на основния воин се обажда и скоро той се изправя пред тим от наемни убийци, тръгнали по петите му. В екшъна “Dangerous” ще забележим още Фамке Янсен в образана сътрудник от ФБР и Тайрес Гибсън като локален шериф.

Да ти се завие святПрестрелки и въртящи се камери в типичния жанр на Майкъл Бей чакаме в новия филм на режисьора. “Ambulance” ни среща с ветерана Уил Шарп (Яхия Абдул-Метин II) , който в обезверено издирване на средства за лекуване на брачната половинка си, се съгласява на банков грабеж, какъвто му оферира неговият брат с незаконно минало Дани (Джейк Джиленхол) . Амбициозният проект макар че се обърква, а двамата задигат кола за спешна помощ дружно с ранен служител на реда и парамедик (Ейза Гонзалез) . Как ще приключи бясната конкуренция на живот и гибел, ще разберем през февруари следващата година.

ОЩЕ

Под един покрив с АделПредстоящият албум на Адел “30” и гостуването ѝ по страниците на Vogue е мотивът тя да участвав рубриката на списанието „ 73 въпроса “. Изпълнителката ни приветства в своя дом в Лос Анджелис , като със своята неподправеност кара изявлението да наподобява напълно не като по сюжет. Освен с цел да видитев всекидневието ѝ звездата, която не обича да бъде прочута, пуснете си видеото и поради една необикновена движимост – дъвка на Селин Дион, пазена в рамка …не отричаме, че и ние бихме създали товас нещо на Адел.

Източник: edna.bg