Ето я новата доза парчета и трейлъри, на които ние

...
Ето я новата доза парчета и трейлъри, на които ние
Коментари Харесай

Пиърс Броснан влиза в затвора с мисия и още

Ето я новата доза части и филмови откъси, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в - този път от последните 14 дни . Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Нова епоха



Били Айлиш стартира нова епоха в своята кариера – откакто смени цвета на косата си с русо и освободи тялото си във фотесесия за британсикя Vogue, 19-годишната изпълнителка разгласи идния си втори албум “Happier Than Ever”, който излиза на 30 юли. Първият сингъл от него е акустичната балада “Your Power”, която визира тематиката за злоупотребяването с власт и следствията от това. Клипът, режисиран от Били, е сниман в долината Сими, Калифорния, а като метафора за неравноправна мощ е употребена същинска анаконда, тежаща 36 кг!

Космически дебют



“Higher Power” е първата ария на Coldplay от две години насам и хипотетичният първи сингъл от идна музикална сбирка. Първият, който чу парчето, е френският астронавт Тома Песке, до момента в който се намира на борда на Международната галактическа станция – с това британците направиха първата си премиера в космоса. „ Песента е за намирането на астронавта във всеки от нас, който може да прави изумителни неща “, споделя вокалистът Крис Мартин. Космическата атмосфера се усеща и в клипа, където групата извършва парчето измежду танцуващи холограми на извънземни.

Живот като на лента



OneRepublic оферират нова хапка от дълго чакания си нов албум, плануван за 2021 година Със заразително звучене и простичко обръщение петият сингъл “Run” споделя за младостта, израстването и насладата от дните, която би трябвало да продължава постоянно. В клипа Райън Тедър и момчетата от групата сменят разнообразни костюми измежду снимачни декори, сходно на многообразието от житейски функции.

За вечността под 3 минути



От P.I.F. основават нещо извънредно артистично и запаметяващо се с видеото към песента “OPUS 4”. Първият сингъл от албума P.I.F. 6 е пренесен на екран от режисьора Николай Мутафчиев и събира дълъг лист с известни български имена. За секундите, в които всеки се появява пред камера, са пресъздадени знакови моменти от емблематични клипове на Rolling Stones, Depeche Mode, Soundgarden и други От Любо Киров през Елена Петрова до Ники Кънчев, артистичните им моменти са реверанс пред създавана приживе магия от Димо.

С лъх на лято



Спиращи дъха гледки и нова екзотична визия демонстрира Михаела Филева в новия си клип към песента „ Ин и Ян “. Парчето със свежо фънки звучене е взаимно с рапъра Жлъч и дава заглавието на новия ѝ албум, предстоящ през май. Режисьор на видеото е Павлин Иванов-Bashmotion, който улавя певицата измежду африканската природа.

КИНО

Модерен Робин Худ



В новия си филм Пиърс Броснан е мъж с незаконно минало, нает от група нетрадиционни крадци, които възнамеряват комплициран грабеж в Близкия Изток. За да предотвратят финансирането на терористи с милиони, скрити в златни кюлчета под един от най-охраняваните затвори в света, героят му ще би трябвало да се озове зад решетките. Обещаващият екшън от режисьора на „ Умирай мъчно 2 “ събира още Тим Рот, комикът Ник Кенън, Джейми Чънг и други

Греховен искра



Новият сериал на Netflix “Halston” споделя историята на дизайнера Рой Холстън Фроуик, прочул се с стилните си творения и абсурден метод за живот през 70-те. В петте епизода, които излизат на 14 май, ще забележим възхода и падението на един мъж, трансформирал ловко себе си в звезда и провалил се също толкоз грандиозно. В основната роля влиза Юан Макгрегър, чийто воин ще открием в компанията на още именити имена от епохата като Лайза Минели, Алберта Ферети, Марта Греъм, Виктор Хюго и други

Недовършено минало



Едно от най-обещаващите заглавия на това лято е “The Last Letter From Your Lover”. Екранизацията по едноименния разказ на Джоджо Мойс ни среща с амбициозна журналистка Ели (Фелисити Джоунс), попаднала на преписка сред двама влюбени през 60-те. Писмата на нещастно омъжената американка Дженифър (Шайлийн Уудли) и сантименталния англичанин Антъни (Кейлъм Търнър) карат Ели да ги потърси, с цел да ги събере още веднъж десетилетия по-късно. Дали двамата ще продължат историята си на старини, ще разберем от 23 юли в Netflix, когато сантименталната драма излиза в Netflix.

Невидима връзка



Футиристичният сериал “Solos” наблюдава историите на осем герои, които поемат към разнообразни завършения в бъдещето. Заглавието, което платформата Amazon Prime ще покаже по-късно през май, дава обещание да прегледа по какъв начин чисто човешките прекарвания свързват всички ни, въпреки и от разстояние. Ролите тук са поверени на разнороден екип - Морган Фрийман, Хелън Мирън, Ан Хатауей, Антъни Маки, Узо Адуба, Констанс Ву и Никол Бехари.

ОЩЕ

Модният албум на Гуинет Полтроу



Поредната звезда, която Vogue връща обратно в предишното, е една емблематична дама от края на 90-те и началото на новото хилядолетие. Гуинет Полтроу споделя историите зад свои 13 най-известни визии от 1995 година до 2020 година, в които си проличава, че елегантният ѝ минималистичен жанр остава все по този начин ослепителен през годините. Това обаче не значи липса на опасности като това да облече единствено половината от тоалет на Prada да вземем за пример или транспарантна горна част на Оскарите – само че Гуинет не съжалява за нищо.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР