Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри

...
Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри
Коментари Харесай

Семейната драма на Ума Търман и още

Ето я ежеседмичната доза нови музикални части и кино филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Да отхапеш от ябълката



“Oh My God” е вторият сингъл от настоящия албум на Адел “30” и едно от най-заразителните наличия в него. Чувственото парче получи черно-бял клип от Сам Браун , режисирал видеото към “Rolling In The Deep” през 2010 година Стил в фрагментите внасят творбите висша мода на Harris Reed, Louis Vuitton и Vivienne Westwood, с които е облечена звездата. И до момента в който песента е за границата сред здравия разсъдък и изкушението , си пожелаваме класата и хладнокръвието на Адел от клипа, която съумява да резервира хладнокръвие измежду хаоса към нея, а най-после да отхапе от ябълката – тъй като всеки има потребност да си угоди с малко провинение.

Партито в този момент стартира



След предходната си денс/електропоп колаборация “365”, която чухме за първи път през 2019 (), Кейти Пери ни сервира ново парче в същия жанр, този път взаимно с шведския продуцент и ди джей Alesso. Премиерата на “When I’m Gone” като сингъл съответства с първото шоу на изпълнителката в Лас Вегас, а през януари се снабди и с клип. В песента Кейти показва положителната си форма освен с танци, само че и вокали , показвайки, че няма желание скоро още веднъж да си дава отмора.

Разголена душа



Рут Колева повдига завесата към идния си албум със сингъла “Beyond Borders “ . Съвместната ария с изпълнителя и композитор Diggs Duke е за възприятията, които не признават физически граници. Рут разголва освен душата, само че и тялото си в меланхоличния клип към парчето, дело на Жоро Манов , режисьор и на видеото към “Salty”, което споделихме с вас предходната година ().

КИНО

Гениално зло



Минисериалът на Netflix “Inventing Anna” излиза на 11 февруари, с цел да опише същинската история на Ана Сорокина, която с измислената идентичност на Ана Делви съумява да стане част от нюйоркския хайлайф и да се снабди със солидни суми , отпуснати от банки и нейни заможни познати. След редица обвинявания рускинята от немски генезис попада в пандиза, а 10-те епизода, продуцирани от Шонда Раймс , се пробват да надникнат зад същинската ѝ същина на талантлив лъжец, социопат или въплъщение на болната потребност да демонстрираш благосъстояние и статут. В основната роля влиза Джулия Гарнър (носителка на „ Еми “ за ролята си в „ Озарк “).

Виновни до доказване на противното



Сред новите заглавия на платформата Apple TV+ е сериалът “Suspicion” , в който Ума Търман е медиен магнат, чийто наследник е похитен. Заподозрени са петима нищо неподозиращи британци , само общо сред които е, че се са намирали в Ню Йорк в деня на закононарушението. Защо тъкмо те, кой в действителност е виновният и ще съумеят ли да защитят невинността си, ще разберем от 8-те епизода, които стартират от 4 февруари.

Срещу мраз и гибел



Феновете на „ Игра на тронове “ могат да си отбележат датата 2 март, тъй като тогава ще могат да видят още веднъж дружно двама Ланистъри – Джейми и Тивин. Николай Костър-Валдау е датският откривател Ейнар Микелсен , който през 1909 година се насочва на експедиция, с цел да преоткрие Гренландия, съпроводен от сътрудника си Ивер Иверсен (в ролята - Джо Коул). След като ученият Неергард (Чарлз Данс) им дава записите на предшествениците им, двамата ще би трябвало да оцелеят измежду мраз, апетит, мечки и личните си спорове, с цел да изпълнят задачата.

ОЩЕ

Как си ляга Брук Шийлдс



Harper’s Bazaar демонстрира какви грижи за кожата си поставя Брук Шийлдс преди сън . За благополучие, нощният обред на 56-годишния модел и актриса включва единствено 5 продукта. Звездата не не помни и препоръките на майка си като този да си позволиш малко масаж на лицето, до момента в който нанасяш продукта – освен за наслаждение, само че най-много за по-добро попиване и подготовка за идващия артикул.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР