Ето цялaта официална позиция на bTV относно разразилия се цирк

...
Ето цялaта официална позиция на bTV относно разразилия се цирк
Коментари Харесай

bTV с позиция за скандала с Кирил Петков и ГЕРБ на дебата

Ето цялaта публична позиция на bTV по отношение на разразилия се цирк сред Политическа партия и ГЕРБ на планувания спор:

bTV Новините провежда избирателен спор, на който предложения всички парламентарно показани партии в 47-мото Народно събрание да се включат, с цел да показват своите хрумвания, послания, решения и причини пред необятната публика с явен правилник за присъединяване и осъществяване на дебата.

В деня на дебата (28.09.2022) имената на участниците станаха ясни, като Политическа партия “Продължаваме смяната " излъчи за собствен представител Венко Сабрутев. 10 минути преди началото на живото предаване господин Сабрутев не се появи и беше сменен в последния миг от водача на партията Кирил Петков. От коалиция ГЕРБ-СДС показаха несъгласието си с неспазването на планувания правилник от страна на представителя на Политическа партия " Продължаваме промяната " и напуснаха студиото по време на ефир.

bTV организира всички предизборни диспути с ясни правила към участниците и чака да се съблюдават след призната покана за присъединяване. По правилник дебатът би трябвало да се организира в три тематични кръга – политическа, енергийна и икономическа рецесия, " Кръстосан огън “, по време на който участниците си задават въпроси по авансово изтеглен ред, и за край заключителните политически послания в границите на 30 секунди.

При създалата се обстановка, за екипа на предаването единствената опция бе дебатът да започва с участниците, които имат предпочитание да продължат дебата в този формат с представителите на партиите, присъстващи онлайн в студиото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР