Ето така започва един в едно реномирано международно издание -

...
Ето така започва един в едно реномирано международно издание -
Коментари Харесай

The Economist за ”босът”, картите, ”Пилето” и Илчовски

Ето по този начин стартира един в едно реномирано интернационално издание - The Economist. Знаем по какъв начин става - у нас избухва скандал, интернационалните медии реагират, а забърканите лица ги афишират за платени. Когато се заприказва за корупцията у нас, това се счита за “лично мнение”. Нищо, че идва от американски сенатори, участва в позицията на Държавния департамент на Съединени американски щати и редица отчети за неналичието на господство на закона в България.

“Описанието на празненството и други обвинявания за злоупотреби бяха направени от Светослав Илчовски - агробизнесмен. Той удостоверение на 5-ти и 7-ми май пред парламентарната комисия, която ревизира ръководството на господин Борисов и неговата партия, която господства политическата сцена в България от 2009 година насам. На постоянните парламентарни избори на 4-ти април обаче резултатите бяха неубедителни - никой партия не съумя да сформира държавно управление и нови избори ще има на 11-ти юли.

Междувременно президентът, политически съперник на Борисов, пое грижата за държавното управление на 11 май”, пишат още от The Economist, представени в " Дневник "

От там означават, че изказванията на предприемача Илчовски (който прочее бе разпитан от прокуратурата днес), са извънредно неоправдателни. Той разкрива, че стопанската система на страната се управлява от хора към Борисов и министрите са единствено “марионетки”.

Иван Ангелов, “Пилето” - притежател на компания “Градус” също е заслужил уместно място в публикацията. Изредени са всички обвинявания против него - че манипулира активността на компанията преди да излезе на борсата през 2018 година, репресиите от държавните институции, парализирането на бизнеса с всевъзможни инспекции. Борисов обаче отхвърля да познава или да се е срещал с Илчовски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР