Ето така се завихри поредната гореща тема в Комисията за

...
Ето така се завихри поредната гореща тема в Комисията за
Коментари Харесай

Спрете да правите внушения, госпожо Манолова! Горещо последно заседание на комисията

Ето по този начин се завихри следващата гореща тематика в Комисията за проверката, която с поредност от кавги скача от точка в точка от дневния ред. Този път мотивът са изказванията на ръководителят на комисията - Мая Манолова от “Изправи се! Мутри вън!”, която показа три схеми за отклонение наа пари по стратегии за саниране откакто районният министър в оставка си потегли от залата.

Тя даде образеца с съответни контракти от Бургас, само че заключи, по този начин е в цялата страна. Според Манолова отклоняването на парите, които идват от националния бюджет, става като се показват за санирани подземни елементи на постройките, като се заплащат 10% непредвидени разноски и като се заплаща за дограма, която е била авансово оценена като добра и е излишно да бъде сменена. Заключи, че в съответните образци от Бургас при разплатени 1.324 млн. лева отклонени по трите схеми са 484 279 лева за един блок.

“Превърнахте комисията в собствен партиен орган. Абсурдно е това! Не може да твърдите, че имате 90 сигнала и да извадите сигнал отпреди 5 минути!”, възроптаха още депутати от ГЕРБ заради хаоса в залата по повод разглежданията на сигналите и кой взема решение кой да бъде изслушан.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР