Ето няколко лесни начина за детоксикация, които може да приложите

...
Ето няколко лесни начина за детоксикация, които може да приложите
Коментари Харесай

И Полезното И Вредното Се Влиза През Ходилата! Залепете Това На Крака И Ще Изсмуче Всички Гадости От Организма! Ключът Към Крепкото Здраве

Ето няколко лесни метода за детоксикация, които може да приложите и вкъщи!

В продължение на седмица пийте на гладно зеленчукови сокове или топла вода с лимон. Така ще подпомогнете работата на черния дроб. Изключете храни със наличие на захар, написа lekuva.net. Те нарушават салдото на чревната флора и благоприятстват развиването на „ неприятните “ бактерии.

Ако не можете да се справите с апетита за сладко, залъжете го, като добавяте малко канела към някоя напитка или ядене. Включете във всекидневното си меню кисело мляко. Богато на пробиотици, то освобождава организма от нездравословни натрупвания и укрепва имунната система. Освен това подкрепя усвояването на повече потребни хранителни субстанции.

Може да вземете и вана с британска сол (магнезиев сулфат). Разтворените във водата кристали задействат развой, при който се извличат нездравословните отрови от тялото.

Пластири за детоксикация, които се залепят за ходилата, се продават в аптеката. Бихте могли и сами да си ги приготвите. Смесете куркума, стрити листа зелен чай, цвят от лайка, 2-3 стрити таблетки витамин С, бебешка пудра. Добавете малко вода, с цел да се получи гъста кашичка. Нанесете я върху 2 марли, поставете на стъпалата и увийте с фолио. Оставете пластирите да работят една нощ, с цел да всмукват насъбраните отрови.

Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР