Ето какво ви очаква според астрологията. Риби Това е седмица

...
Ето какво ви очаква според астрологията. Риби Това е седмица
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп 26 март - 1 април

Ето какво ви чака съгласно астрологията.
Риби
Това е седмица на борби, които сте възнамерявали от дълго време. Шансът за помирение не е огромен, тъй че не губете доста време в вяра, а действайте самоуверено. Ще преживеете интервал, в който би трябвало да деянията оптималната степен на „ бойна “ подготвеност. Резултатите ще бъдат продължителни, тъй че всяка минута време и старания ще бъдат неведнъж възнаградени. В персонален проект не си правете непотребни илюзии. Това, което имате е изцяло задоволително и „ стъпете “ на него, като на сигурна основа, върху която да изградите бъдещето си.
Водолей
Очакват ви дълго обещавани триумфи. Цената е била висока, само че в случай че се замислите това е по ваша виновност. Сега към този момент знаете по какъв начин тъкмо да действате, с цел да не губите толкоз време и старания. Дисциплината е сферата, в която би трябвало да насочите вниманието си. Така ще имате повече свободно време за занимания. В здравословно отношение не правете взаимни отстъпки с храненето. Проверете равнището на кръвната ви захар.
Козирог
През тази седмица бъдете отворени към от дълго време забравени хрумвания. Разгледайте всичко, което сте оставили в предишното като незадоволително надеждни. Отминалото време ще ви подскаже техни преимущества, които може да реализирате с лекост. Някои представители на знака ще се замислят за обновяване на остаряла връзка. Не давайте непотребни обещания и не се впускайте в случки просто, тъй като ви е самотно. Постарайте се времето ви да е запълнено с качествени действия.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР