Ето какво са ни подготвили звездите за тази седмица.Астро-аспекти На

...
Ето какво са ни подготвили звездите за тази седмица.Астро-аспекти На
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за седмицата

Ето какво са ни подготвили звездите за тази седмица.

Астро-аспекти

На 5 юни Венера влиза в символ Лъв
На 5 юни Венера в съпротива на Плутон
На 9 юни Меркурий секстил Нептун
На 11 юни Плутон влиза в Козирог
На 11 юни Меркурий тригон с Плутон
На 11 юни Меркурий влиза в символ Близнаци
На 11 юни Венера площ с Юпитер

Луната през седмицата се движи през знаците – Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 6, 8, 9 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 5, 6, 7, 9, 10, 11 юни

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

05.06. 06:25 - 05.06. 10:32
07.06. 07:41 - 07.06. 11:43
09.06. 07:25 - 09.06. 13:15
11.06. 16:21 - 11.06. 16:22


Овен – Тази седмица ще е проспериращо време за мнозина. Вашият персонален и професионален живот ще се балансират по най-хубавия вероятен метод и ще можете да извършите обилни промени. Това е времето, когато би трябвало да останете положителни към живота като цяло. Финансовото ви положение ще е устойчиво. Това обаче няма да е уместно време за нови вложения. Изградете мощна връзка с колегата си. Този интервал ще ви накара да осъзнаете същинското значение на полезностите в живота ви. Бъдете сигурни, че можете градивно да измененията живота си към по-добро.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни –5, 6

Телец – Трябва да останете допустимо най-спокойни тази седмица, тъй като доста компликации могат да ви тормозят за известно време. Близките хора ще ви поддържат мощно и ще ви покажат верния път. Опитайте се да избягвате всевъзможен тип разногласия за момента. Няма да можете да се справите в нещо добре професионално, което ще се трансформира в проблем. Вашите сътрудници могат да ви навредят по един или различен метод, тъй че се пробвайте да бъдете деликатни. Тази седмица може да не е отлично време за вас, само че като цяло може да съумеете да научите доста за живота. Поддържайте вярата си жива, с цел да останете оптимисти за нови планове.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни – 8, 9

Близнаци – Тази седмица ще преодолеете трудностите по забележителен метод и също по този начин ще приоритизирате нещата в живота си. Важно е да внимавате да не се изгубите в личните си мисли и страсти. Вашата работа ще изисква доста време и самообладание. Няколко благоприятни условия ще ви оказват помощ да подобрите кариерата си, както и да стабилизирате доста персоналния си живот, който ще се усъвършенства. Близките ви могат да бъдат причина за безпокойствие. Това би било отлично време да изградите здрави връзки с колегата си. Ще можете да вземете градивни решения в живота си и това ще влее позитивност и напредък в фамилията ви.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 10, 11


Рак – Тази седмица ще се окаже доста добра за вас. Ще получите доста благоприятни условия, тъй че пробвайте да се възползвате неотложно. По този метод всичко останало ще си пристигна на мястото. Професионалният ви живот ще бъде доста добър и ще имате доста време да подобрите стандарта си на живот. Вашето семейство ще бъде непрекъснат източник на насоки и поддръжка за вас. Ще получите и доста позитивизъм от околните си, което ще ви е от огромна изгода. Що се отнася до любовния живот, сантименталните връзки може да останат на назад във времето, защото работата изисква повече внимание.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни – 5, 6

Лъв – Тази седмица е моментът да разберете същинската значимост на хората в живота си. Финансовото ви положение ще се усъвършенства, само че това няма да е подобаващ миг за нови вложения. Трябва да спрете ненужните разноски и да запазите приходите си колкото е допустимо повече. Това е време да заявите себе си, да започнете нови планове и да поемете живота си с повече убеденост. Поемайте пресметнати опасности. Подобрете връзките си с колегата си и избягвайте недоразуменията. В любовния живот може да се почувствате по-общителни, екстровертни и нетърпеливи да изследвате нови сантиментални благоприятни условия.

Благоприятни дни – 11
Бъдете деликатни – 7, 8

Дева – Тази седмица ще бъде доста добра за множеството от вас. Ще можете да управлявате персоналния и професионалния си живот по по-добър метод. Отървете се от ненужните неща. Членовете на вашето семейство ще ви поддържат мощно. Останете фокусирани върху работата си и не позволявайте на висящите задания да ви тормозят. Тези дни ще бъдат изпълнени с някои сложни обстановки, с които би трябвало да се справите. Бъдете сигурни в качествата си и не се съмнявайте в себе си в нито един миг от живота. Възприемете спестовен метод към ръководството на парите.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете деликатни – 10, 11

Везни – Ще се насладите на положителни моменти тази седмица. Ще почувствате прилив на хрумвания, креативност и интелектуално любознание. Може да се окажете нетърпеливи да учите, да изследвате нови тематики и да участвате в стимулиращи диалози. В последна сметка ще можете да обедините мислите си и да ги превърнете в дейности в подобаващия миг от живота. Много терзания и разочарования ще приключат и ще можете да започнете живота си изначало. Личният ви живот обаче може да премине през някои проблеми. Това е по този начин, тъй като няма да можете да изразите себе си по по-добър метод. Внимавате да не действате импулсивно.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни –5, 6


Скорпион – Тази седмица ще бъде прелестна за вас. Бъдете подготвени за нови начала. Ще можете да преодолеете компликациите в живота и да извършите път за ново начало. Ще получите бързи решения на проблемите си. Ще се справите добре в професионален проект. Не позволявайте на негативизма да навреди на връзката ви и се фокусирайте върху проблемите в връзките ви. Планетните позиции демонстрират позитивен напредък в живота ви. Уверете се, че сте задоволително оптимисти, с цел да организирате живота си по съответния метод. Вашата харизматична аура ще притегли евентуални сътрудници към вас, което ви дава задоволително шансове да влезете в смислени взаимоотношения.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни – 8, 9

Стрелец – Тази седмица е удобно време, когато ще можете да вземете позитивни решения в живота си. Това ще ви трансформира в по-зрял човек, който ще може да се оправя с живота по-добре. Трябва да се концентрирате върху работата си и да не позволявате на негативизма към вас да ви повлияе по никакъв метод. Това е единственият метод да постигнете триумф и да продължите напред. Финансовото ви положение ще бъде положително и ще можете да инвестирате вярно. Бъдете наясно с вашите вложения, с цел да можете да извлечете изгодите доста скоро. По отношение на любовния живот това може да е вълнуващо време за тези, които търсят сантиментални връзки или желаят да укрепят съществуващите.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 10, 11

Козирог – Тази седмица ще бъде една от най-хубавите за вас. През това време доста неща ще имат значение в живота ви и ще можете да приоритизирате фантазиите и желанията си в живота. Времето не е уместно за вложения. Трябва да се опитате да ограничите ненужните разноски. Опитайте се да бъдете дейни през този интервал, с цел да потърсите най-хубавите благоприятни условия. Не влизайте в спор с никого. Направете път за нови начала и останете допустимо най-оптимистични. Прекарайте известно време със фамилията си. Вашият сътрудник ще бъде любящ човек, който ще ви поддържа и направлява когато и да е.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни – 5, 6

Водолей – Ще си прекарате отлично тази седмица. Ще можете да организирате живота си по-добре и това ще ви направи щастливи и удовлетворени. Професионалният ви живот ще бъде малко неустойчив. Опитайте се да останете допустимо най-спокойни, с цел да завършите нещата. Ще се почувствате стимулирани да предприемете дейности във вашите взаимоотношения, било то основаване на нови връзки или предприемане на стъпки за възстановяване на съществуващите. В персонален проект това може да е време на себеоткриване. Може да почувствате предпочитание да изследвате нови ползи, занимания или действия, които ви носят наслада и задоволство.

Благоприятни дни – 11
Бъдете деликатни – 7, 8


Риби – Тази седмица ще бъде ужасно време да извършите нужните промени в живота си. Това може да се случи в персоналния и професионалния ви живот, само че би трябвало да имате смелостта да го извършите. Трябва да се концентрирате върху работата си колкото е допустимо повече. Опитайте се да извършите всяка задача в точния момент. Финансовото ви положение ще бъде устойчиво.

Погрижете се да дадете заслужена отмора на мозъка и душата си тези дни. Това ще е моментът, в който би трябвало да осъзнаете, че животът продължава по собствен личен метод. Просто би трябвало да продължите напред и да приемете ориста си.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете деликатни – 10, 11

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР