Ето какво предстои пред 12-те зодии: Овен Днес по възможност

...
Ето какво предстои пред 12-те зодии: Овен Днес по възможност
Коментари Харесай

Дневен хороскоп, 20 февруари, сряда

Ето какво следва пред 12-те зодии:

Овен

Днес по опция не започвайте нищо ново и не взимайте значими решения, изключително в случай че сте по-емоционални и не мислите трезво. Изчакайте до момента в който пристрастеностите се поохладят. На работното ви място ще се появят много противоречиви въпроси, които обаче тъкмо в този момент надали ще съумеете да разрешите.

View this post on Instagram
Ukrasni jastučići sjajan su način kako razbiti monotoniju svakog interijera i udahnuti mu novi život, a na linku u opisu profila izdvojili smo pregršt sjajnih primjeraka koji će vas osvojiti! #interior #design #love #decoration #style

A post shared by FASHION.HR (@fashionhr) on Feb 19, 2019 at 10:08am PST

Телец

Днес някои от вас може да се чувствате унили и потиснати, а други да имате ентусиазъм. Трудно е да се планува какво тъкмо ще изпитвате, тъй като ще е доста персонално и ще идва надълбоко от сърцето ви. При всички случаи обаче във ваша изгода ще е, в случай че насочите взор към душевния си свят, с цел да видите какво се случва там, вместо да се разсейвате с работа или със занимания.

View this post on Instagram
Pletene torbice obožavamo i ovog proljeća, a na linku u opisu profila izdvojili smo omiljene komade iz high street i high end trgovina! #fashion #style #streetstyle #love #details #bags

A post shared by FASHION.HR (@fashionhr) on Feb 19, 2019 at 8:15am PST

Близнаци

Днес не се претоварвайте, тъй като бързо ще се изтощите. Отделете малко време и насочете вниманието към себе си – и не мислете за това какъв брой сте постигнали или какво притежавате, а по какъв начин се чувствате, когато останете уединено със себе си. Ако си дадете почтен отговор, в бъдеще може да измененията живота си към по-добро.

View this post on Instagram
Proljetna vjenčanja volimo zato što nam dopuštaju da se obučemo ležerno, udobno te istovremeno ženstveno i prozračno, stoga na linku u opisu profila potražite haljine idealne za proljetna vjenčanja! #wedding #dresses #fashion #streetstyle

A post shared by FASHION.HR (@fashionhr) on Feb 18, 2019 at 11:59am PST

Рак

Днес не вярвайте на всичко, което хората ви споделят – допустимо е да ви заблуждават или вие да тълкувате непознатите думи неправилно. Има възможност да бъдете подведени от вътрешния си глас. Така че през днешния ден ще е по-добре да не взимате значими решения.

View this post on Instagram
Izdvojili smo najatraktivnije trendove koji su se nametnuli u ovosezonskim jesenskim kolekcijama njujorškog tjedna mode. Više na linku u opisu profila! #trends #fashion #nyfw #streetstyle

A post shared by FASHION.HR (@fashionhr) on Feb 18, 2019 at 9:08am PST

Лъв

Днес общуването с близките ще бъде освен прелестно, само че и плодотворно. Хората ще усещат вашето предпочитание да им сътрудничите и, от своя страна, ще бъдат подготвени да ви спомагат. Поддържайте салдото в персоналните си връзки и не позволявайте на другите да ви употребяват.

View this post on Instagram
Monday mood ✨#goodmorning #love #mood

A post shared by FASHION.HR (@fashionhr) on Feb 18, 2019 at 12:55am PST

Дева

Днес доста от вас ще имате чувството, че заобикалящият свят не ви дава това, което желаете. Добрата вест е, че най-малко ще разберете от какво се нуждаете, да установите, че има късмет да си го осигурите в близко бъдеще. Ако обаче желаете по-значима смяна, подгответе се да извършите сериозен избор.

View this post on Instagram
Jeste li se ikada zapitali dišete li pravilno? Više o tome na linku u opisu profila!

A post shared by FASHION.HR (@fashionhr) on Feb 17, 2019 at 9:57am PST

Везни

Днес оставете събитията да следват естествения си ход. Дори да ви е мъчно да приемете нещо, въпреки всичко пробвайте, тъй като съпротивата ви единствено ще усложни обстановката. Обърнете внимание на себе си и на личните си прекарвания и не се претоварвайте с работа. Ако възприятията ви залеят, не ги спирайте – по този начин ще съумеете да се освободите от прочувствения товар.

View this post on Instagram
Sigurni smo da u modnoj povijesti ne postoji odjevni predmet koji je naišao na toliko odobravanje kao što je to slučaj s malom crnom haljinom, a gdje nabaviti najljepše modele doznajte na linku u opisu profila! #littleblackdress #styleinspo

A post shared by FASHION.HR (@fashionhr) on Feb 17, 2019 at 6:45am PST

Скорпион

Днес не си правете никакви крайни изводи, тъй като има риск да изпаднете в самозаблуждение или пък някой да се опита да ви подведе. Информацията, която получавате, ще е спорна, а нищо чудно и сами себе си да не успявате да разбирате. Така че: концентрирайте се върху сегашното и не прибързвайте с решенията и с дейностите си.

View this post on Instagram
Hej Sunday!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР