Ето какво написа в социалната мрежа Фейсбук една от най-известните

...
Ето какво написа в социалната мрежа Фейсбук една от най-известните
Коментари Харесай

Силвена Роу: IL-6 е в основата на вируса, но има начин!

 Ето какво написа в обществената мрежа Facebook една от най-известните дами, родени в Пловдив:

" Тази обява е за това по какъв начин да хакнете ковид. Все още никой не знае по какъв начин да се лекува! Всичко, което можем да създадем, е да бъдем по-силни и по-издръжливи на вируса... тези разрешават някои заслужени отстъпки за нашите медицински герои по целия свят...

Едно от нещата, които Covid-19 прави, е да повреди сърцата на хората, а освен белите дробове. Изглежда, че това става посредством увеличение на възпалението оттатък това, което би било обикновено, както назоваваме цитокинова стихия. Цитокинова стихия се случва, когато имунната ви система стартира да изпомпва толкоз доста цитокинови протеини, че те стартират да нападат здрави кафези и да причинят доста възпаления.

Ново изследване преди няколко седмици в Китай, наречено клинични прогнози на смъртността заради COVID-19 въз основа на разбор на данни на 150 пациенти от Ухан, Китай дава малко забавна информация.

Изследователите откриха, че към 33% от хората излизат от него с дихателна непълнота и увреждане на сърцето, което е потребна информация. Те дават името на възпалителния цитокин, който наподобява се покачва, това предизвиква казуса, който е интерлевкин-6, прочут като IL-6. Ето тук са моите най-хубави добавки, с цел да се подсилите и да избегнете възможни продължаващи възпаления ", твърди Силвена Роу. 

Шеф Силвена Роу е измежду най-прочутите дами готвачи в международен мащаб. Освен че е факир в кухнята, началник Роу има и богати знания в областта на здравето. Самата тя нееднократно е споделяла, че единствено с помощта на вярното хранене е съумяла да избави и себе си и брачна половинка си от тежки болести, а благодарение на някои суперхрани стопирала дори стареенето на организма си и забавила настъпването на менопаузата. Силвена е родена в Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР