Ето как изглежда най-бруталният Gelendwagen, но в тоалет от 60-те

...
Ето как изглежда най-бруталният Gelendwagen, но в тоалет от 60-те
Коментари Харесай

Новата G-Klasse, но в тоалет от 60-те

Ето по какъв начин наподобява най-бруталният Gelendwagen, само че в тоалет от 60-те години на предишния век. Всъщност G-класата на Mercedes-Benz от дълго време е по-скоро знак на статус, в сравнение с извънредно кадърен офроуд всъдеход. Но по какъв начин щеше да наподобява, в случай че тази генерация беше влезнала в произвеждане през 1969 година. вместо през 1979-а?

За да отговори на този въпрос, Abimelec Design сътвори класическата G-класа, която няма военни корени, а е проектирана като SUV за заможни консуматори с акцент върху лукса. Резултатът е доста забавен.

`Новата

Цялостната форма на G-Klasse от 1969 година е сходна на днешната с квадратна форма, която от дълго време се е трансформирала във безконечна. Предницата на класическия Gelendwagen обаче споделя доста малко общо с сегашния модел и черпи ентусиазъм от класическия Mercedes-Benz 600 Grosser с огромна предна хромирана решетка и четири фара с хромирани очертания. Предната ризница на също е хромирана.

Няколко други дизайнерски детайла пасват на колата от края на 60-те години, в това число хромираните огледала и дръжките на вратите, а джантите са взети от Mercedes-Benz 280. И въпреки това да е единствено фикция, би било добре да има най-малко един сходен ретро Gelendwagen в действителният свят!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР