Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 18

...
Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 18
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 18 октомври

Ето хороскопа на Неда Иванова за през днешния ден, понеделник – 18 октомври 2021 година:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Символи на деня са царските атрибути, меча и короната чакащи ви на върха на планината. Може да осъществите огромната си упоритост или да започнете мъчителното нанагорнище към върха на славата и огромните очаквания. Активизират се големи сили. Те ще оказват помощ да се държите изправено и да не позволите да ви оказват напън. Ако неглижирате любовта може и да останете сами.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Край с изчаквателната политика в бизнеса и комерсиалната активност. Меркурий и Юпитер потеглят в директна посока. Не бива да се бърза. Към обед Луната минава през градусите на обсебването. Този ден единствено открехва вратата, а същинските дейности в бизнес самодейностите е добре да се започват на 20-и, когато към този момент ще се усети накъде ще задуха вятъра на измененията и персоналните потребности.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес Меркурий и Юпитер потеглят в директна посока и дават старт на замразените планове и бизнес инициативи. Не бързайте, ключът е в ключалката, само че вратата още е заключена. Родените в третата декада може да изберат неверната посока и да създадат припрян ход. Ориентирайте се към прояви на щедрост, направете жестове към тези, които смятате да привлечете за съюз.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Този ден прекарва внезапна граница сред предишното и бъдещето. Меркурий и Юпитер потеглят в директна посока. До два дни ще се даде ход на стопирани в предишното действия и инициативи. Не бързайте, подгответе се добре, осигурете си отбрани и поддръжка и стартирайте от 20-и нататък плануваните начинания. Днес и на следващия ден падат окови и задръжки, само че още не сте подготвени за деяние.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Този ден подвига бариерата пред комерсиалната и бизнес самодейност. Меркурий и Юпитер потеглят в директна посока и дават ход на стопирани покупко-продажби, контракти и настоятелен съглашения. Колкото дадеш или предложиш в този ден двойно ще получиш. Кандидатствайте за финансиране и финансирайте начинанията на околните и децата. Да не се яде груба храна и да не се изричат груби думи.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

От през днешния ден Меркурий и Юпитер потеглят в директна посока, а това ще се отрази позитивно на бизнес самодейностите и деловите връзки. На първо време кандидатствайте по спонсорски планове и сами подкрепете нечия самодейност преди да поискате нещо в подмяна. Отпускат се пари и дотации и най-малко в една посока животът ни се възстановява. Днес мъдростта господства над възприятията и мозъка.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Съдбата отваря затегнатото кранче на персоналната самодейност. От през днешния ден Меркурий и Юпитер потеглят в директна посока и бизнесът се отпушва. Не бързайте, през днешния ден е значимо да подкрепиш някого, да съдействаш на тези, с които би могъл да влезеш в партньорски съюз. Оставете сърцето да командва и да откри метод да стопи дистанциите с нужните ви хора. Направете това, за което някой ви помоли.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Тръгващите в директна посока Меркурий и Юпитер отварят вратата към новите бизнес съглашения. На първо време през нея е добре да влезе благотворителността, да се задвижат спонсорски и стимулиращи търговията действия. Обадете се на тези, с които възнамерявате да работите или да станат дясната ви ръка в идните борби за оцеляване на бизнеса ви.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Родените в последните дни на зодията минават през пречистваща промяна. Днес се връщат каещите се грешници, търси се път към тези, с които в предишното сме тръгнали в разнообразни направления. Меркурий и Юпитер потеглят непосредствено и отприщват деловите връзки. Даваме си сметка, че в рецесията печелят обединените старания. Съберете се, разберете се. Ден на сърцето.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Тръгващите в директна посока Юпитер и Меркурий поставят завършек на изчаквателния интервал. Време е да се започват нови инициативи, да се стартира нова работа или нов професионален план. Застанете на старта с нови сътрудници и задвижвате в идващите дни квалифицираните начинания. Днес е денят на сърцето, вслушайте се в неговия позив и не вървете срещу възприятията си.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Доверете се на сърцето, направете това, за което някой ви помоли. Днес и на следващия ден е време за подготовка за старта на новите начинания. Зациклените настоятелен връзки се отпушват, започват нови фирмени планове и бизнесът усеща прилив на сили. Осъществете значими контакти, преговаряйте със спонсори и кандидатствайте за дотации от страната. Юпитер от Водолей потегля непосредствено.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на сърцето и на любовта. И тъкмо в този миг Меркурий и Юпитер потеглят непосредствено и насочват погледите към бизнеса. На втори проект остават обещанията дадени на околните. Не позволявайте безконечното бягане за облаги да попречи на това, което сте дали обещание на децата. Никъде на отивайте без подарък. Днес думите са преплетени с жестове, които ще се помнят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР