Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 26

...
Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 26
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 26 ноември

Ето хороскопа на Неда Иванова за през днешния ден, петък – 26 ноември 2021 година:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Не давайте воля на страстта контролирайте апетитите и експанзията и не влизайте в разправии с околните и децата. В този ден някой пречупва детските фантазии, а различен престъпва и подценява бащината воля. Не е време да се уреждат имотни каузи и да се прави значим избор за околните без те да вземат участие в диалозите.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Родените в третата декада ще разделят неделимото преди и ще реализиран съгласие и компромис във водените договаряния. Съобразете се с другата позиция и с вас ще се съобразят. Може да намерите нужното финансиране или да уредите заможен и унаследен спор. Не си позволявайте да повишавате звук. Всичко може да се реализира с усмивка и благ жест на внимание.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на равновесие сред астралното и физическото тяло. Постъпвайте съгласно чувствата и желанията на душата. Удовлетворете и потребностите на тялото. Полезно е да се вършат прочистващи процедури. Спазвайте диета, отложете тежки, затрудняващи и нездравословни действия. Днес сексът е противопоказен. Кръвта се обновява, мислите също. Наблегнете на рибата и морските блага.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес проблемите в любовта са повече от веществен темперамент. Нещо ще се дели, нещо ще се предлага или лишава и половинката ви няма да е съгласна с порциона. Не преговаряйте с родственици по наследствени каузи. Разпределете отговорности и екстри поравно. Всеки опит да се измъкнете от някои отговорности ще ви вкарва в спорове. Днес свадите и крясъците разболяват и вредят.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес може да постигнете мечтаната цел, само че „ со кротце и со благо”. Природата се стреми към баланс и естетика. Балансирайте нещата, водете дипломатични договаряния и не отивайте в крайности. Този ден разрешава да се раздели неделимото преди и да се реализиран компромисни резултати при договаряния. Днес и на следващия ден са най-благоприятните дни в този месец за годежи и подписване на брак.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес може да постигнете единодушие и да намерите компромисното решение, което ще ви донесе повече благоприятни условия и облаги. Опитайте да разберете другата позиция, обединете напъните си в една взаимно преференциална посока. Може да разделите неделимото и да разрешите заможен спор. Днес крясъците разболяват и вредят повече в сравнение с допускаме. Бъдете виновни.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Очертават се спорове с родственици по имотни въпроси, проблеми при договаряния, ремонтни и строителни действия. Във всеки миг се старайте да поддържате дипломатични диалози и да не влизате в непотребни пререкания. Щадете се.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Концентрирайте значимите си дейности и старания през днешния ден в часовете до обед. С всеки може да се разберете и спогодите. Опитайте де излезете от затруднено състояние с преференциално и за двете страни предложение. С напредването на деня ще имате все по малко шансове за съгласие и ще започнете да говорите на разнообразни езици, даже и с тези, с които отлично сте се разбирали досега.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес с всеки може да постигнете помирение и съгласие, стига да се опитате да му влезете в ситуацията, да разберете гледната му точка и да докажете другарските си усеща. Денят се свързва с човешката душа. Вечерта някой ще плаче на рамото ви, а и вие може да извършите своята персонална изповед. В подобен миг връзките се задълбочават или се късат дефинитивно.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес е значимо да си знаеш мярата, да не навлизаш в непозната територия, да се съобразяваш с желанията и потребностите на околните. Честността е най-хубавата политика. Разделете и това, което смятате да изядете сами. Не убивайте птици и фантазии. Стимулирайте децата в определената посока. Едно потупване по рамото ще свърши доста по добра работа от дългите директиви и забрани.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Опитайте да предразположите към шерване и доверие тези, с които през днешния ден ще влезете в контакти и ще водите договаряния. Ще получите повече екстри с изкусен метод. Постарайте се през днешния ден да извършите решителна крачка към едно сърце и да стопите дистанциите с обичаните и нужни хора.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Опитайте да предразположите съперниците си. Водете другарски и дипломатични диалози и влезте под кожата на тези, с които желаете да вървите дружно напред. Вродената ви вътрешен глас се разпростира в цялостния си искра и оказва помощ да напипате правилните струни в душата на всеки, с който влизате в персонален или настоятелен контакт. Туширайте свадите в зародиш. Днес крясъците ще ви разболеят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР